- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
bendede sarimsi akinti basladi bugun
kist oldugu ay igneden sonraki gun seffaf akintim cok vardi ama budefa yeni basladi acaba sari akinti neyden olurki
Kokusuz ve kaşıntısızsa normalmiş sık sık başıma gelir benimde doktora sordum normal dedi havayla temas ettiği için sarı oluyomuşbendede sarimsi akinti basladi bugun
kist oldugu ay igneden sonraki gun seffaf akintim cok vardi ama budefa yeni basladi acaba sari akinti neyden olurki
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun sen de bebeğine. Ben de 1 düşük yaptım onda göğüslerimin ucu inanılmaz sızlıyordu ve çoğu belirti çok erken başlamıştı o yüzden çok umutlanmamıştım bu sefer ama dediğin gibiyse biraz umutlanabilirim adete kadar .İki defa hamile kaldım canım belirtilere çok takılma ilkinde sadece göğüs ağrısı vardı ikincisi ikizdi ve ikiz olmasına rağmen hiçbir belirti yoktu sadece ayaklarım üsudu. İki hamileligimde maalesef olumsuz sonuçlandı tekrar hamile kalamadim
saol canimMühim birşey olduğunu sanmıyorum canım bende de olur zaman zaman
kokusuz ve kasinti yokKokusuz ve kaşıntısızsa normalmiş sık sık başıma gelir benimde doktora sordum normal dedi havayla temas ettiği için sarı oluyomuş
saol canim
kokusuz ve kasinti yok
kizlar ben bugun sersem gibiyim mutfak dolaplarini biraz toparladim ac degilim ama kansekeri insanin duser el kol bosalir ya aynen o durumdayim ins. hamilelige sebeptir
ins. canim beklemedeyim bat 3gun var ekledim takvimi ins. silmemCanim sen hamile misin yoksa imzani totem mi yaptin :))
Canım biliyor musun ben bu ay bi ebeye gittim, vajinal olarak değişik tohum çekirdek gibi biseyler yerleştirdi, 5 er gün ara ile cikarip tekrar yapti, o donemde esimle birlikte olamadim bu islemlerden once 2 3 kez birlikte oldum adetim bittikten sonra ama bakalim yani olursa büyük bir mucize olur, ama bu yapılan şeyden sonra 1 kez daha adet olup üzerine hamile kalan çok olmus akrabalarda felan. Bi tanıdığın tavsiyesi üzerine gittim bakalim merakla bekliyorumBenim de bat muhtemelen sizinle aynı. Ovülasyon takibi yaptınız mı? Hangi gün yumurtladınız acaba?
Daha vaktin var canım benim bat a 3 gün kaldı test yapmaya korkuyorum adeti bekliyorum her an gelecekmiş gibi kaç gündür. Bana öyle geliyor ki adetim geçse bile test yapamayacağım korkudan:)bugun igneden sonraki 11.gundu sabah test yaptim tek cizgi umudum yarin sabahki tesy insallah cikar yoksa umutpar eyluoe kalir
yapsan test seninde cikar bence bakalim ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinDaha vaktin var canım benim bat a 3 gün kaldı test yapmaya korkuyorum adeti bekliyorum her an gelecekmiş gibi kaç gündür. Bana öyle geliyor ki adetim geçse bile test yapamayacağım korkudan:)
benimde 13. gun igneden sonra goguslerim acio. sivilcelerim ciktiİğneden sonra 15.gun test yapamıyorum eşim izin vermiyor çarşambaya kadar bekleyeceğiz. Goguslerimde agrili,acılı hissediyorum sanki bugün. Akintim var kasık ağrım yok denecek kadar diyebilirim arada hafif bi his oluyor sadece.
Adet günün belli mi? Testi yarın tekrarla koyulaşma varsa hamilesindir. Ben 16.gune kadar pozitiftif görüyorum iğne etkisi geçmiyor.benimde 13. gun igneden sonra goguslerim acio. sivilcelerim cikti
13 agustos adet gunmAdet günün belli mi? Testi yarın tekrarla koyulaşma varsa hamilesindir. Ben 16.gune kadar pozitiftif görüyorum iğne etkisi geçmiyor.
canim ins hamilesin ayy harika yarina tekrarla testi muhakkak igne sonrasi kacinci gunungebelik testi kizlar hamile olabilirmiyim ki Eki Görüntüle 2176871
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?