Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ben kafayi mi yedim yoksa orda silik bir pembemsilik var mi?

Canım hafif ruhani birşey var ama inşallah henüz kendisini tanıyamamış hcg dendir
Körolasıca test bekleyince çıktıysa yemin verir birdaha almam valla

Canım hafif ruhani birşey var ama inşallah henüz kendisini tanıyamamış hcg dendir
Körolasıca test bekleyince çıktıysa yemin verir birdaha almam valla

Ne kadar beklettin bir de BAT a ne var?hayir cunku orda gerçekten hayaletimsi bir cizgi var yani ama ne kadar sonra oluştu?

O zaman bisey diyemiyorum canim, beklemis epey. Bir 5 gun sonra tekrarlarsin o zaman belli eder kendini. 2. cocuk mu olacak sizin insallah?

Evet canım ikinci çocuk
Kız sen beni bilmiyosun herhalde ben beş gün bekleyebilirmiyim kanım çekilir mefes alamam :)
Yarın sabah yaparım birdaha bakalım kısmet:)
Sende durumlar nedir canım

Evet canım ikinci çocuk
Kız sen beni bilmiyosun herhalde ben beş gün bekleyebilirmiyim kanım çekilir mefes alamam :)
Yarın sabah yaparım birdaha bakalım kısmet:)
Sende durumlar nedir canım

Ahah anlayabiliyorum benim daha ilk korunmadan gecirdigim ay olmasina ve BAT 16 agustos olmasina ragmen simdiden ay olur mu du bakim modundayim

Ya bir de biz 18 agustos tatile gidicez. Benim adete denk geliyor, geciktirici kullanmak istemiyorum 5 ay duzenim yerine gelmiyor sonra. Hazir cocuk dusunmeye baslamisken bu riski almak istemiyorum. Naapsam bilemedim tampon mu kullansam? Adacayiyla falan erken adet olmaya calissam yine duzenimi bozmus olur muyum?

Valla ben olsam kesinlikle geciktirme kullanmazdim, bikac gunluk tatilde adet olmim diye 5 ay adetimin duzene girmesini beklemeye degmez. Heleki bide bebek dusunuyorsam.

Kızlar son 8 kaldı ölcem heyecandan Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin ezanlar hürmetine

Benim aksama doğru yaptığım test ise böyle ( iğneden olduğunu bilmek ne acı

Eklentiler

• 20180731_191125.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 44
Benimde adetime son 5 gün. Pazar da olmazsam test yapicam. Sol kasığımda sinek ısırığı gibi batmalar oluyor. Inş hayirli haberi alirim
Tabi bu batma adet başlangıcı da olabolir hemen heves de edemiyorum

Kuzum nasıl dayanıyosun :) yarın yap testte çıkar

Şu çizgiden umutlansammı sonrayamı bıraksam

Catlatma iğnesi olmadıysan umutlan bence.

Tatile gelsin, ilk günü geçir 2.günü denize girebilirsin. Benimde denk Geldi ben hep girdim adetim de çok rahat geçti. Havuza girme tabi.
Eğer adetinde ilaç tedavi basliycaksin o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…