- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Yaaaa ben kafayi mi yedim yoksa orda silik bir pembemsilik var mi?
Canım hafif ruhani birşey var ama inşallah henüz kendisini tanıyamamış hcg dendir
Körolasıca test bekleyince çıktıysa yemin verir birdaha almam valla
Bana da öyle geldi hadi hayırlısı:)Yaaaa ben kafayi mi yedim yoksa orda silik bir pembemsilik var mi?
Ne kadar beklettin bir de BAT a ne var?hayir cunku orda gerçekten hayaletimsi bir cizgi var yani ama ne kadar sonra oluştu?
Valla 3 saati buldu güzelim bata 8 var
O zaman bisey diyemiyorum canim, beklemis epey. Bir 5 gun sonra tekrarlarsin o zaman belli eder kendini. 2. cocuk mu olacak sizin insallah?
Evet canım ikinci çocuk
Kız sen beni bilmiyosun herhalde ben beş gün bekleyebilirmiyim kanım çekilir mefes alamam :)
Yarın sabah yaparım birdaha bakalım kısmet:)
Sende durumlar nedir canım
Valla ben olsam kesinlikle geciktirme kullanmazdim, bikac gunluk tatilde adet olmim diye 5 ay adetimin duzene girmesini beklemeye degmez. Heleki bide bebek dusunuyorsam.Ahah anlayabiliyorum benim daha ilk korunmadan gecirdigim ay olmasina ve BAT 16 agustos olmasina ragmen simdiden ay olur mu du bakim modundayim
Ya bir de biz 18 agustos tatile gidicez. Benim adete denk geliyor, geciktirici kullanmak istemiyorum 5 ay duzenim yerine gelmiyor sonra. Hazir cocuk dusunmeye baslamisken bu riski almak istemiyorum. Naapsam bilemedim tampon mu kullansam? Adacayiyla falan erken adet olmaya calissam yine duzenimi bozmus olur muyum?
Valla ben olsam kesinlikle geciktirme kullanmazdim, bikac gunluk tatilde adet olmim diye 5 ay adetimin duzene girmesini beklemeye degmez. Heleki bide bebek dusunuyorsam.
O zaman hic bisey yapma tatilin tadini cikar herseyi oluruna birakIste o nedenle erkenden olup aradan cikartabilmek istiyorumarastirdim bazi ilaclar varmis ama ilac kullanmak istemiyorum ki ben.
Cokk silik var gibiiiiŞu çizgiden umutlansammı sonrayamı bıraksam
Cokk silik var gibiiii
Inşallah cnm yaKızlar son 8 kaldıölcem heyecandan Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin ezanlar hürmetine
Benim aksama doğru yaptığım test ise böyle( iğneden olduğunu bilmek ne acı
Benimde adetime son 5 gün. Pazar da olmazsam test yapicam. Sol kasığımda sinek ısırığı gibi batmalar oluyor. Inş hayirli haberi alirim
Tabi bu batma adet başlangıcı da olabolir hemen heves de edemiyorum
7.gündü bugün cnm..Kaçıncı gün canım?
Şu çizgiden umutlansammı sonrayamı bıraksam
Ahah anlayabiliyorum benim daha ilk korunmadan gecirdigim ay olmasina ve BAT 16 agustos olmasina ragmen simdiden ay olur mu du bakim modundayim
Ya bir de biz 18 agustos tatile gidicez. Benim adete denk geliyor, geciktirici kullanmak istemiyorum 5 ay duzenim yerine gelmiyor sonra. Hazir cocuk dusunmeye baslamisken bu riski almak istemiyorum. Naapsam bilemedim tampon mu kullansam? Adacayiyla falan erken adet olmaya calissam yine duzenimi bozmus olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?