- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Sabır şükür ve tefekkur olmalı kardeşim. Bol bol dua et. InşaALLAH olacak en hayırlı şekilde hepimize nasip olsun06.08 bat. Olmuşsa 28-31 temmuzda tutunacak. Ama sabrim yok hemen herşey olsun istiyorum.
8 nisan kurtaj oldum 2. Adetimden sonra ilk denememiz. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi kullanmaya baslicam.
Sabır şükür ve tefekkur olmalı kardeşim. Bol bol dua et. InşaALLAH olacak en hayırlı şekilde hepimize nasip olsun
InşaALLAH canımBen varım klomen + iğne tedavisiyle 4 yumurtam olustu dün çatlatma iğnesi yaptık nasipse 16 gün sonra filan netlesir
Olacak InşaALLAHBat 7 agustos beklemeye devam
İnsallah Rabbim isteyen herkese ve bizlerede nasip etsin inşallahOlacak InşaALLAH
Beklenen Adet Tarihibat ne demek bilmiyorum ama bizde bu ay ilk denemelere basladık :)
teşekkür ederim o zaman benimde bat 09.08Beklenen Adet Tarihi
Gelsinde test yaptırıp varmı yokmu öğrenelim diye yoksa eminim gelmesini bekleyen yoktur bebek istemyenler dışındateşekkür ederim o zaman benimde bat 09.08
ama beklememeyi tercih ederim
İdrar testimi idrar testinde hemen cıkmayabiliyorŞimdi test yaptım maalesef yok benim. Adet olmam lazımdı bugünlerde olmadım da. Psikolojik sanırım var gibi hazırladım kendimi istemeden..
Allah herkese hayırlı vakitte en kısa sürede nasip etsin :)Gelsinde test yaptırıp varmı yokmu öğrenelim diye yoksa eminim gelmesini bekleyen yoktur bebek istemyenler dışında
bat ne demek bilmiyorum ama bizde bu ay ilk denemelere basladık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?