Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

tesekkur ederim uzun anlattigin icin canim bnde cevaplarimi bulmus oldum. sadece hafta sonuna gelse o gunler mesela o zamanda islem yapiliyor mu hafta sonu calisiyorlar mi ? onu merak ediyorum.

tesekkur ederim uzun anlattigin icin canim bnde cevaplarimi bulmus oldum. sadece hafta sonuna gelse o gunler mesela o zamanda islem yapiliyor mu hafta sonu calisiyorlar mi ? onu merak ediyorum.
Sende mi üniversite canım bilmiyorm bnm denk gelmedi haftasonuna bnde cok tedirgindim haftasonu olsa ne olur die de denk gelmedi doktoruma adetim haftasonuna denk gelirse die sor ustum 1.2.3. Günü gelirsin farketmez demişti kontrolleri bilmiyorm ama

o ilaclarda geriyor insani canim. bnde baslicam asilama icin ilaclara allah yardimcimiz olsun valla su zor zamanlarimizdan alnimizin akiyla karnimiz dolu ciksak bi de insallah

Canım geçen ay ben aşılama yaptırdım, o zaman da ilaç kullandım ama ağızdandı benim ilaçlarım. Bu ay da iğnelerim var ama sadece ilki zor geldi. Sonrakileri sapladım bir şekilde :) hatta dün dışardaydık, arabada yaptım :) bugün son sanırım, yarın akşam çatlamaları için vuracağım bir aksilik olmazsa.
Senin için de hayırlısı olsun canım.

Canim asilama arkasindan tup bebek tedavisi cok yorar seni . Hayirlisi bakalim canim nerde yaptiriyorsun tupbebegi bi de sana iki embriyo mu tek embriyo mu koycaklarmis?

Tgbptn Homely_angel arkanizdan geliyorum kizlar . Bugun ilk ignemi yapcam asilama tedavisi icin . O kadar cok sey yaptim ki kendim icin acaba diyorum esim icin biraz cabalasaydik hamile kalirmiydim?
Allahdan hayırlısı tatlım aşılama ile daha yakn yere oldugu için sansın artıyor inş pespese iyi haberleri verelim

Büyüsün yumurtalar hayırlısıyla bebeiş gelicek canım bence iki embiriyo koyabilirlerse daha güzel olur sansın artar tatlım

Canim asilama arkasindan tup bebek tedavisi cok yorar seni . Hayirlisi bakalim canim nerde yaptiriyorsun tupbebegi bi de sana iki embriyo mu tek embriyo mu koycaklarmis?

Canım benim aşılamam iğneli değildi, hapla oldu. O yüzden arkasından tüp bebek takibi zor olmadı. Umarım sonucu güzel olur da her şeye değer :)

Senin de aşılaman hayırlı olsun, benim işlemler Ataşehir memorialda canım. Nasıl iğneleri kolay yapabildin mi?

Büyüsün yumurtalar hayırlısıyla bebeiş gelicek canım bence iki embiriyo koyabilirlerse daha güzel olur sansın artar tatlım

İki embriyo koysun çok istiyorum ama doktorum bu konuda Tekden yana. Bakalım duruma göre karar verecekler eğer kaliteli olursa tek koyacak sanırım.

kızlar sizi takipteyim hayırlı haberlerinizi bekliyorum... biz 4,5 aylık olduk büyüyyoruz ama çok zormuş insan yetiştirmek... ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA...

kızlar sizi takipteyim hayırlı haberlerinizi bekliyorum... biz 4,5 aylık olduk büyüyyoruz ama çok zormuş insan yetiştirmek... ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA...

Canım kolay olur mu hiç? Sen bir de üç tane birden yetiştiriyorsun. Her şey yolunda mı, sağlıkları iyi mi bebişlerin?

Ben de senin yolundan geliyorum, tüp bebeğe başladık bu ay. Bugün opu yapıldı, çok kolay değilmiş. Bir de bende 29 yumurta oluşmuş. Bakalım kaliteleri nasıl çıkacak. Bu ayı da atlıyoruz, çok yumurta olması sebebiyle beni riske atmamak için. Dondurulacak, önümüzdeki ay koyulacak inşallah. İki embriyo koyması için dil döküyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…