- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.961
tesekkur ederim uzun anlattigin icin canim bnde cevaplarimi bulmus oldum. sadece hafta sonuna gelse o gunler mesela o zamanda islem yapiliyor mu hafta sonu calisiyorlar mi ? onu merak ediyorum.Evet canım üniversite hastanesinde oluyorum...gidiyorsun alttan muayne ediyolar sonra ilacı anlstıyorlar dozunu falan bana gonal f verdi iğne seklinde göbekten vuruyorsun hergün aynı saatte falan die anlatıyorlar uygulamayı vs raporlu aldım bn ilaçları onlar ayarladı herseyi ovitralle de yazdılar bana 7 gün snra gel dediler düşük doz basladı gittim kontrole 7gün snra hiç yumurtam büyümemişti dozu arttırdı 3 gün sonra gel dedi gittim 3 gün snra gelişmişti tekrar 3 gün snra gel dedi gittim gelişimi iyi dedi bu gece23 de acilde catlatma iğnesini vurdur dedi 2 gün sonra 11 e randevu verdieşim sperm verdi 11.15 de aşılamam oldu hissetmedm bile bitek spektrum acıttı oda çok degil 15 dk yattım cıktım progestan verdi toplam bana 500 tl civarına mal oldu ilaçlar muayne hersey dahil biraz uzun anlattım canıminş bebegim gelir
Sende mi üniversite canım bilmiyorm bnm denk gelmedi haftasonuna bnde cok tedirgindim haftasonu olsa ne olur die de denk gelmedi doktoruma adetim haftasonuna denk gelirse die sor ustum 1.2.3. Günü gelirsin farketmez demişti kontrolleri bilmiyorm amatesekkur ederim uzun anlattigin icin canim bnde cevaplarimi bulmus oldum. sadece hafta sonuna gelse o gunler mesela o zamanda islem yapiliyor mu hafta sonu calisiyorlar mi ? onu merak ediyorum.
o ilaclarda geriyor insani canim. bnde baslicam asilama icin ilaclara allah yardimcimiz olsun valla su zor zamanlarimizdan alnimizin akiyla karnimiz dolu ciksak bi de insallah
Canim asilama arkasindan tup bebek tedavisi cok yorar seniCanım geçen ay ben aşılama yaptırdım, o zaman da ilaç kullandım ama ağızdandı benim ilaçlarım. Bu ay da iğnelerim var ama sadece ilki zor geldi. Sonrakileri sapladım bir şekilde :) hatta dün dışardaydık, arabada yaptım :) bugün son sanırım, yarın akşam çatlamaları için vuracağım bir aksilik olmazsa.
Senin için de hayırlısı olsun canım.
Allahdan hayırlısı tatlım aşılama ile daha yakn yere oldugu için sansın artıyor inş pespese iyi haberleri verelimTgbptn Homely_angel arkanizdan geliyorum kizlar . Bugun ilk ignemi yapcam asilama tedavisi icin . O kadar cok sey yaptim ki kendim icin acaba diyorum esim icin biraz cabalasaydik hamile kalirmiydim?
Büyüsün yumurtalar hayırlısıyla bebeiş gelicek canım bence iki embiriyo koyabilirlerse daha güzel olur sansın artar tatlımCanım geçen ay ben aşılama yaptırdım, o zaman da ilaç kullandım ama ağızdandı benim ilaçlarım. Bu ay da iğnelerim var ama sadece ilki zor geldi. Sonrakileri sapladım bir şekilde :) hatta dün dışardaydık, arabada yaptım :) bugün son sanırım, yarın akşam çatlamaları için vuracağım bir aksilik olmazsa.
Senin için de hayırlısı olsun canım.
Aminnn canım bnmKızlar hepinize tek tek hayırlı olsun inşallah emekleriniz boşa çıkmaz bence çok doğru kararlar hepinizde yıprandınız artık allahım hayırlı haberlerinizi duyursun
Canim asilama arkasindan tup bebek tedavisi cok yorar seni. Hayirlisi bakalim canim nerde yaptiriyorsun tupbebegi bi de sana iki embriyo mu tek embriyo mu koycaklarmis?
Büyüsün yumurtalar hayırlısıyla bebeiş gelicek canım bence iki embiriyo koyabilirlerse daha güzel olur sansın artar tatlım
Kızlar hepinize tek tek hayırlı olsun inşallah emekleriniz boşa çıkmaz bence çok doğru kararlar hepinizde yıprandınız artık allahım hayırlı haberlerinizi duyursun
İyi cnm biraz aceleci diş çıkardı iki tane şimdi sabki bi daha geliyo gibi bi onun sıkıntısı varAmin canım, çok teşekkürler. Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Hadi hayırlısı canım ilk tüp dimi seninİki embriyo koysun çok istiyorum ama doktorum bu konuda Tekden yana. Bakalım duruma göre karar verecekler eğer kaliteli olursa tek koyacak sanırım.
İyi cnm biraz aceleci diş çıkardı iki tane şimdi sabki bi daha geliyo gibi bi onun sıkıntısı var
Hadi hayırlısı canım ilk tüp dimi senin
kızlar sizi takipteyim hayırlı haberlerinizi bekliyorum... biz 4,5 aylık olduk büyüyyoruz ama çok zormuş insan yetiştirmek... ALLAH SİZE DE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA...
İnşallah sizlerde yaşayın bu telaşeleri çok zor çok güzel bişeOyyy maşallah ona.
İnşallah sizlerde yaşayın bu telaşeleri çok zor çok güzel bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?