- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.121
Yine totem mi canım hadi bu ay bnde yapim sonuçta bişey kaybetmem :)Kızlar günaydın, benden pek ümit yok maalesef. Kırmızılar yok ama testlerde negatif. Karnım ve kadıklarım ağrıyor bir iki güne başlar sanırım.
O bin bir derde deva hasta olduğumda çörekotu bal çok yerdim. En kısa zamanda malzemeleri toplayıp yapcam bndeBen çok memnun dün ondan bence harika yumurta geliştiriyor bu ay bende olmazsa onu bende yapacam inşallah gerek kalmaz
Canım ibrahim Saraçoğlu 7.gün başlayın diyor oyüzden ben öyle yapmıştım. hazırlanışı da dediğin gibi :)Ben bu akşamdan başlıyım diyorum, yani 3. günü. çalışırken sabah yapmak zor olacak ama inş atlamadan yapabilirim.
bir orta boy soğanı iki bardak kaynayan suyun içine atıp, 5 dakik kaynatıyorum. sonra süzüp ılınmasını bekliyorum. böyle di mi canım?
Canım onun kaynamış suyu kokmuyor kiCanım tam olarak nasıl yaptın, ayrıntıları ile anlatır mısın? Bir de sadece 15 gün yapıp bıraktın mı? Saraçoğlu' nun sitesinde hamile kalmak için ertesi ay 5-7 gün tekrar yapın yazıyor. Ayrıca ağız kokusuna nasıl çare buldun?
Bende denedim o kürü bi ay canım sonra adet düzenim cok değişti 30 güne bir olurdum her ay kürü yaptıkdan sonraki aylarda kimi ay gec oldum kimi ay erken analamadımKızlar kararımı verdim, bal-çörek otu-tarçın kürü yapacağım :)
Ben çok memnun dün ondan bence harika yumurta geliştiriyor bu ay bende olmazsa onu bende yapacam inşallah gerek kalmaz
Yaaa seni çoook iyi anlıyorum, ben de kimseye anlatmadığım için ama sanırım püf nokta da bir şey yapmamak:) bu arada soğan suyuna adetin 7. Günü başlanıyor, yani adet bitmiş oluyor diye biliyorum canım benAslında olumlu çok yorum okuyorum, o yüzden yapmak da istiyorum. Reglinin 3.günündeyim ve bu akşam başlasam diyorum.
buraya gelmeden de sizi özlüyorum, eşim dışında kimseyle bu konuyu konuşmadığım için burada konuşmak dertleşmek dah iyi geliyor diyorum.
kafamda deli sorular işte...
Yaaa bal hayatımda en nefret ettiğim tat, ayrıca midemi ağrıtıyor ama ben bunun çocuk için olmasa bile çok derde deva olduğunu duydum:) biraz bahsetsene, bir de tadı nasıl?? Yaptın mıKızlar kararımı verdim, bal-çörek otu-tarçın kürü yapacağım :)
Can'ım dün yaptırdım ıkı katı yükselmis şükür 77.39 du dün 167.36 çıktı doktor güzel Dedi yarın gene kan vericem
Hayırlı haberlerinin sonuna kadar devam etmesini dilerim canım ilk meraklı bekleyişler cok heyecanlı oluyorCan'ım dün yaptırdım ıkı katı yükselmis şükür 77.39 du dün 167.36 çıktı doktor güzel Dedi yarın gene kan vericem
Âmin bitanem Allah razı olsun inş yarın gene kan vericem dualarınızı esirgemeyin sizde dualarımdasınız
Hayırlı haberlerinin sonuna kadar devam etmesini dilerim canım ilk meraklı bekleyişler cok heyecanlı oluyor
İnş kızlar sağlıklı olsunda kızda erkekte bir en yakın Zaman'da rabbim olmayanlara evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşcanım gözün aydın...
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
İnşallah şipşirin bir kızın olur..
Ayyy canim tebrik ederim allah anali babali buyutsun hos gelmis kucuk prensesimizKizlar kizim artik karnimda degil kucagimdasukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.
Kizlar kizim artik karnimda degil kucagimdasukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.
Allah analı babalı büyütsün canımKizlar kizim artik karnimda degil kucagimdasukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.
Can'ım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş maşallah sizeKizlar kizim artik karnimda degil kucagimdasukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.
Yine totem mi canım hadi bu ay bnde yapim sonuçta bişey kaybetmem :)
O bin bir derde deva hasta olduğumda çörekotu bal çok yerdim. En kısa zamanda malzemeleri toplayıp yapcam bnde
Bende denedim o kürü bi ay canım sonra adet düzenim cok değişti 30 güne bir olurdum her ay kürü yaptıkdan sonraki aylarda kimi ay gec oldum kimi ay erken analamadımsitede olumlu yorumlarda var bana yaramadı sölemek istedim
Yaaa seni çoook iyi anlıyorum, ben de kimseye anlatmadığım için ama sanırım püf nokta da bir şey yapmamak:) bu arada soğan suyuna adetin 7. Günü başlanıyor, yani adet bitmiş oluyor diye biliyorum canım ben
Yaaa bal hayatımda en nefret ettiğim tat, ayrıca midemi ağrıtıyor ama ben bunun çocuk için olmasa bile çok derde deva olduğunu duydum:) biraz bahsetsene, bir de tadı nasıl?? Yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?