Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım ibrahim Saraçoğlu 7.gün başlayın diyor oyüzden ben öyle yapmıştım. hazırlanışı da dediğin gibi :)

Kızlar kararımı verdim, bal-çörek otu-tarçın kürü yapacağım :)
Bende denedim o kürü bi ay canım sonra adet düzenim cok değişti 30 güne bir olurdum her ay kürü yaptıkdan sonraki aylarda kimi ay gec oldum kimi ay erken analamadım sitede olumlu yorumlarda var bana yaramadı sölemek istedim

Yaaa seni çoook iyi anlıyorum, ben de kimseye anlatmadığım için ama sanırım püf nokta da bir şey yapmamak:) bu arada soğan suyuna adetin 7. Günü başlanıyor, yani adet bitmiş oluyor diye biliyorum canım ben
Kızlar kararımı verdim, bal-çörek otu-tarçın kürü yapacağım :)
Yaaa bal hayatımda en nefret ettiğim tat, ayrıca midemi ağrıtıyor ama ben bunun çocuk için olmasa bile çok derde deva olduğunu duydum:) biraz bahsetsene, bir de tadı nasıl?? Yaptın mı

Hayırlı haberlerinin sonuna kadar devam etmesini dilerim canım ilk meraklı bekleyişler cok heyecanlı oluyor
canım gözün aydın...
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
İnşallah şipşirin bir kızın olur..
İnş kızlar sağlıklı olsunda kızda erkekte bir en yakın Zaman'da rabbim olmayanlara evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inş

Kizlar kizim artik karnimda degil kucagimda sukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.
Ayyy canim tebrik ederim allah anali babali buyutsun hos gelmis kucuk prensesimiz

Tatlım allahım analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah
Kizlar kizim artik karnimda degil kucagimda sukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.

Can'ım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş maşallah size

Yine totem mi canım hadi bu ay bnde yapim sonuçta bişey kaybetmem :)

O bin bir derde deva hasta olduğumda çörekotu bal çok yerdim. En kısa zamanda malzemeleri toplayıp yapcam bnde

evet tatlım, yine totem, sonuna kadar totem :) pek totemliği kalmadı benimkinin alışkanlık haline döndü ama olsun.

biz seninle aynı zamanları bekleyeceğiz galiba, eğer kürü yaparsan karşılaştırma yaparız bakalım :)

incir beni de kötü etkilemişti ama bu ay bunu da deneyelim bakalım canım. Bizim Eylül annelerindeki grupta benden hemen sonra bebeğini kaybeden bir arkadaş vardı, onda işe yaradı. darısı bize olsun, dün akşam aşladım bende bakalım.

Ben balı severim, tarçını da severim. bir tek çörek otu sorun benim için yani onu da yerim de bu kadar yoğun olunca yiyebilir miyim diyordum ama dün akşam ve bu sabah yedim. hiç zorlanmadım canım. midemi filan rahatsız edecek mi onu yaşayıp göreceğim :) faydası olsun da gerisi hiiiç önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…