- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.041
Kızlar merhaba adetime 7 gün var ama hala içimde umut olabilecek küçücük bir belirti bile yok
Bir gün ben de hamileyim diyebilecek miyim acaba
Bat 15 nisan
Kizlar merhaba nasilsinizzz. Bayadir yoktum burada. Esimin degelere baktiracagiz mayisin ilk haftasi ve tup bebek olcak sanirim duruma gore. Kafam rahat birazda olsa ama tabi ki kendime bir mesgale buldum ve kitap yaziyordum onunle ilgili bir yayineviyle gorustum kabul edildi. Bu ay sonuna kadar yetistirilmeye calisilacak :) gercekten bir seylerle ugrasmak iyi geliyormus insana. Sizlerde neler varHomely_angel
Mesaji erken gonder yaptim. Cok uzuldum diyrcektim. Allah birini aldı otekini saglikla vericrk insallah uzulmee hic.
Canım benim umutsuzluk yoook. Bazen hiç belirti olmuyor ki. Benim de her şey regli olacakmışım gibiydi. Nolur belirtiler aramaktan vazgeç.
Bu haberi duymayı en çok istediğim arkadaşların ilk sıralarındasın inanki. Ve biliyorum herkes diyecek ve havalara uçucaz. Ve esas duymak istediğim tabi ki kucağımıza aldığımız gün :)
inşallah canım benim hayırlısıylaüç hafta sonra kendi doktoruma gidecm o zaman netleşir inslh.
canım nub göremedim ama yapısını erkeğe benzettim hayırlısı olsun :)Buda bebisimin fotosu
canım bi çıkıntı var eğer nub oysa ben erkeğe benzettim ama kesin diyemem tabi :)interiorarchitect başka bir sayfada kıza benzetti bi bayan kafam çok karıştı ya. nub u gördün değil mi..
canım bi çıkıntı var eğer nub oysa ben erkeğe benzettim ama kesin diyemem tabi :)[/QUOTE
tskkurler ederim çok takiyorum kafama galiba.
hayırlı sağlıklı evlat olsunda canım öğrenirsin bi kaç haftaya inşallah:)çok takiyorum kafama galiba hayirlisi olsun... erken gideyim doktora en iyisi :)
evet az kaldı nasılsa öğrenicem inslh:)hayırlı sağlıklı evlat olsunda canım öğrenirsin bi kaç haftaya inşallah:)
Canım çok eski ama sen tekrar hamile kaldın mı?ben kürtaj sonrası hala 2.adetimi olmadım ve bugün 43 gün oldu.hamile olmadıüıma da eminim.senin düzenin bozulmuş muydu?kızlar 11 eylülde adet oldum. kürtaj sonrası regli sürem uzadı.33 günde bir oluyorum. bir sonraki ay bat 14 ekim
Adetim 32 günde oluyor duzenim bu oldu artik. bu düzensiz değil sanırım çünkü hep bu şekilde. 6 temmuzda kurtaj olmuştum ilk adetten sonraki ay korunmadık ama hamile de kalmadım sonrasında ocak ayına kadar ara verdik.şimdi 3 ayim bat 16 nisan ons. Bu ay gelir bebekCanım çok eski ama sen tekrar hamile kaldın mı?ben kürtaj sonrası hala 2.adetimi olmadım ve bugün 43 gün oldu.hamile olmadıüıma da eminim.senin düzenin bozulmuş muydu?
Cnm 50. Gun olmazsan bi doktorunla gorus bende hamilendegikdik ama beta cok gec dusmus deger olarak ondan olur demsti doktor 60. Gun hap basladik 68 de oldumCanım çok eski ama sen tekrar hamile kaldın mı?ben kürtaj sonrası hala 2.adetimi olmadım ve bugün 43 gün oldu.hamile olmadıüıma da eminim.senin düzenin bozulmuş muydu?
Canım ilk reglimi olduğum ve ovulasyon tarihimi bildiğim için pek üstüne düşmedim.12 nisanda da olmazsam cuma dr a gitmeyi planlıyorum.ayrıca kan testi yaptırdım(başka bi hastalık için gitmiştim dr istedi) bata 10 gün kala 1.20 çıktı.Cnm 50. Gun olmazsan bi doktorunla gorus bende hamilendegikdik ama beta cok gec dusmus deger olarak ondan olur demsti doktor 60. Gun hap basladik 68 de oldum
Homely_angel canım kusura bakma yazamadım bir türlü. Ne diyeceğimi bilemediğim için de yazamadım. Canım çok üzüldüm ama her şerde bir hayır var diye düşünmek lazım. İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip etsin. Seni bekleyen bir meleğin var. Bebişine isim belirlemiş miydin? Ne olursa olsun isim koymak gerekiyormuş, öyle duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?