Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar merhaba adetime 7 gün var ama hala içimde umut olabilecek küçücük bir belirti bile yok

Bir gün ben de hamileyim diyebilecek miyim acaba

Bat 15 nisan

Kizlar merhaba nasilsinizzz. Bayadir yoktum burada. Esimin degelere baktiracagiz mayisin ilk haftasi ve tup bebek olcak sanirim duruma gore. Kafam rahat birazda olsa ama tabi ki kendime bir mesgale buldum ve kitap yaziyordum onunle ilgili bir yayineviyle gorustum kabul edildi. Bu ay sonuna kadar yetistirilmeye calisilacak :) gercekten bir seylerle ugrasmak iyi geliyormus insana. Sizlerde neler var Homely_angel

Kızlar merhaba adetime 7 gün var ama hala içimde umut olabilecek küçücük bir belirti bile yok

Bir gün ben de hamileyim diyebilecek miyim acaba

Bat 15 nisan

Canım benim umutsuzluk yoook. Bazen hiç belirti olmuyor ki. Benim de her şey regli olacakmışım gibiydi. Nolur belirtiler aramaktan vazgeç.

Bu haberi duymayı en çok istediğim arkadaşların ilk sıralarındasın inanki. Ve biliyorum herkes diyecek ve havalara uçucaz. Ve esas duymak istediğim tabi ki kucağımıza aldığımız gün :)

Mesaji erken gonder yaptim. Cok uzuldum diyrcektim. Allah birini aldı otekini saglikla vericrk insallah uzulmee hic.

Hadi hayırlısı olsun canım, umarım hemencik gelir artık bebişler :)

Kitabın için de tebrik ederim, ne güzel bir uğraş bulmuşsun. Çıkınca biz de alıp okuruz artık :)

Teşekkür ederim tatlım, inşallah inşallah tüm bekleyenlerin yüzü gülsün en kısa zamanda.

İnşallah canım benim aylardır uğraşıyoruz.
Hayırlısı ile Rabbim hepimize müjdeler nasip eder inşallah

kızlar 11 eylülde adet oldum. kürtaj sonrası regli sürem uzadı.33 günde bir oluyorum. bir sonraki ay bat 14 ekim
Canım çok eski ama sen tekrar hamile kaldın mı?ben kürtaj sonrası hala 2.adetimi olmadım ve bugün 43 gün oldu.hamile olmadıüıma da eminim.senin düzenin bozulmuş muydu?

Canım çok eski ama sen tekrar hamile kaldın mı?ben kürtaj sonrası hala 2.adetimi olmadım ve bugün 43 gün oldu.hamile olmadıüıma da eminim.senin düzenin bozulmuş muydu?
Adetim 32 günde oluyor duzenim bu oldu artik. bu düzensiz değil sanırım çünkü hep bu şekilde. 6 temmuzda kurtaj olmuştum ilk adetten sonraki ay korunmadık ama hamile de kalmadım sonrasında ocak ayına kadar ara verdik.şimdi 3 ayim bat 16 nisan ons. Bu ay gelir bebek

Cnm 50. Gun olmazsan bi doktorunla gorus bende hamilendegikdik ama beta cok gec dusmus deger olarak ondan olur demsti doktor 60. Gun hap basladik 68 de oldum

Homely_angel canım kusura bakma yazamadım bir türlü. Ne diyeceğimi bilemediğim için de yazamadım. Canım çok üzüldüm ama her şerde bir hayır var diye düşünmek lazım. İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip etsin. Seni bekleyen bir meleğin var. Bebişine isim belirlemiş miydin? Ne olursa olsun isim koymak gerekiyormuş, öyle duymuştum.

Cnm 50. Gun olmazsan bi doktorunla gorus bende hamilendegikdik ama beta cok gec dusmus deger olarak ondan olur demsti doktor 60. Gun hap basladik 68 de oldum
Canım ilk reglimi olduğum ve ovulasyon tarihimi bildiğim için pek üstüne düşmedim.12 nisanda da olmazsam cuma dr a gitmeyi planlıyorum.ayrıca kan testi yaptırdım(başka bi hastalık için gitmiştim dr istedi) bata 10 gün kala 1.20 çıktı.

Canım çok teşekkür ederim. ben de her şey de vardır bir hayır diyorum ve öyle kendime gelebiliyorum. Dün genetik sonuçlarını aldık. Her şey normalmiş. Cinsiyetini de kesin olarak bu testte görmüş olduk. Erkekmiş. İsim belirlememiştik ama kürtaj sonrası kanamam bittiğinde Yasin okurken aklıma geldi ve şimdi Yasin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…