ağustos ayında hamile kalmak isteyenler..:))

cnmm benimde 22 ağustos gunler gercektn gecmek bılmıyorrr.o dedıgın kasıkta batmalar bendede oluyor ınsalllah hamişizdir cnm hayırlı haberlerımız alırız:)) baska belırtı yok bacaklarım uyusur gıbı olmustu dun bugun gectı bılmıyorum takmakta ıstemıyorum kafamaa

inşalla inşallah...arka arkaya güzel haberlre verelim.

Bıktım ya her ay her ay ..neden zamanında gelimiyor ki..Daha 1 senelik evliyim gerçi çok fazla üzülmüyorum gebe olmadığıma ama adet düzene girse keşke.Bekarlığımda da adetim geciyordu.evlendim hala aynı..kistim bir problemim de yok..kilom var.ama bu adetimi etkilemezmiş yani yağ bağlamamış yumurtalıklarım ..neden oluyor anlamıyorum:s

gülce onur ne yaptın canım?

adet günüm yarın eczaneler kapalıydı yarın nöbetçi eczaneden test alıcaz karnım belim değişik ağrıyo ilk hamileliğimde ani batmalar olurdu şimdi öyle bişey yok ama sanki yumurtlama günüm gibi akıntı var vajinada ıslaklık hissi var.bide kasılma gibi oluyo doğum sancısının hafifi gibi emin değilim adette olablirim olmayabilirmde çok umutlanmak istimiyorum

bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenimmm denemelerdeyim :) eylülde belli olcak ama hadi bakalım hayırlısıı herkesin dileği olur umarım bebişlerimiz gelir

Ben de varım hanımlar. iki aydır deniyoruz, geçen ay olmadı bu ay hamile kalırım inşallah :) eylülde belli olcak benim daha çook beklemem lazım ama :/

artık eylule gectık madem bende varım oyleyse bakalım klomen ve iltihap kurutucular işe yarayacak inş bu ay

merhaba arkadaslar ben başak aranıza yeni katıldım temmuz gıbı prolaktın hormonumu olcturmek ıcın doktora gıttım cok sukurkı 1 aylık ılac tedavisinin ardından dusmus ama FSH hormon sevıyem 7.42 cıktı doktorum hemen hamıle kalmam gerektıgını yoksa ılerde cok zorlanacagımı yumurtalarımın tembel oldugunu eğer 5-6 ay hamıle kalamazsam tüp bebek uygulamasına baslayacagımızı soyledı cok moralım bozuldu ama Allahtan baska kımse bılemez bunu dedım ramazan zamanı çok olmamakla bırlıkte 3-4 kere esımle ılıskıye gırdık 4 gun once test yaptırdım sonuc pozıtıf cıktı BETA HCG İSE 97.4 çıktı Gerçekten çok mutluyum suan 3 haftalık hamişim yanı dıyecegım su kı doktorların her dedıgne de ınanmayın ben ılk aydan hamiş kaldım :) kısmet o yuzden hıc canınızı sıkmayın Allah buyuktur Allah hepınıze hayırlı zamanlarda hamıle kalmayı nasıp etsın ınsallah hepınıze hayırlı gunler....

kızlar bende aranıza yeni katıldım...5 aydır uğraşıyorduk bu ay hamile kaldım:)hemde eşimin doğum gününde öğrendim hamile olduğumu gidip bi kan testi yaptırdım sadece ne zaman doktora gitmem lazım acaba netten baktım 4 hafta 4 günlük falan mış...ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden bişey bilmiyom bilen varsa yardım etsin lütfen

hayırı olsun canım benimde 5+ 3 günlük ben daha gitmedim bu ikinci bebeğim ilk bebeğimde 9 haftalıkken gitmiştim işlerimiz vardı gidemeştim ama bunda 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum ama 5 yada 5 haftalıkken gidiyolar genelde.

Benim de bat 1 eylul.bakalim adet olmazsam ağutosta kalmiş olacagim.

Benim de bat 1 eylul.bakalim adet olmazsam ağutosta kalmiş olacagim.
Neredeyse 1 yıl önce yazmışım..
O zaman hamile kalsam bebeğim şimdi 3 aylık olacakmış yani..
O zaman da bekliyormuşum şimdi de..
Geçen zamanda sağlıksız bi gebelik geçirdim.demek ki benim için doğrıu zaman değilmiş.
Şimdi bat 17 ağustos.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…