Herkese merhaba öncelikle kızlar.Siteye ilk defa giriş yapıyorum,ve tahmin edersinizki bende bu ay hamile kalmayı bekleyenlerdenim.İlk hamileliğim maalesef hüsranla bitti.Bundan 8 ay önceydi,idrar testim çift çizgiyi gösteriyordu,Hiç beklemiyordum,sevinçten ağladım.Fakat bu sevinci sadece bir hafta yaşayabildim.Sonra rutin testlerde rubella (kızamıkçık) olduğumu öğrendim,iki hafta sonrada büyük bir hayal kırıklığıyla bebeğime veda ettim...Üzerinden zaman geçmesini bekledim ve kendimi toparladım.Doktora gittim genel tüm tetkikler için,herşey normale döndü çok şükür..
Fakat prolaktim seviyem 10-25 olması gereken normal değer üzerinde 35 çıktı.Doktor önemsemedi ama benim kafamı kurcaladı.Ben ilk kez geçen ay sonu korunmayı bıraktım ve bu ayki bat'ım 15 ağustos. Allahın izniyle,hayırlısıyla bende sizin gibi ağustosu bekleyenlerdenim.
Bilgisi olan arkadaşlardan prolaktin ile ilgili,daha doğrusu benim tetkik sonucumla ilgilİ yorum yapmalarını istiyorum.Sizce bu seviye benim hamile kalmama engel bir seviyemi?????
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı bebekler diliyorum...Amin...
canım umarım bir sorun çıkmaz ve hamiş kalırsın...benim de bat 5 ağustos :)) 2 gündür göğüslerim acıyor ve bu sabah şişlerdi.. Acaba meleğim geldi mi ki bana inş inş. Allahım imş..herkese merhaba öncelikle kızlar.siteye ilk defa giriş yapıyorum,ve tahmin edersinizki bende bu ay hamile kalmayı bekleyenlerdenim.ilk hamileliğim maalesef hüsranla bitti.bundan 8 ay önceydi,idrar testim çift çizgiyi gösteriyordu,hiç beklemiyordum,sevinçten ağladım.fakat bu sevinci sadece bir hafta yaşayabildim.sonra rutin testlerde rubella (kızamıkçık) olduğumu öğrendim,iki hafta sonrada büyük bir hayal kırıklığıyla bebeğime veda ettim...üzerinden zaman geçmesini bekledim ve kendimi toparladım.doktora gittim genel tüm tetkikler için,herşey normale döndü çok şükür..
Fakat prolaktim seviyem 10-25 olması gereken normal değer üzerinde 35 çıktı.doktor önemsemedi ama benim kafamı kurcaladı.ben ilk kez geçen ay sonu korunmayı bıraktım ve bu ayki bat'ım 15 ağustos. Allahın izniyle,hayırlısıyla bende sizin gibi ağustosu bekleyenlerdenim.
Bilgisi olan arkadaşlardan prolaktin ile ilgili,daha doğrusu benim tetkik sonucumla ilgili yorum yapmalarını istiyorum.sizce bu seviye benim hamile kalmama engel bir seviyemi?????
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı bebekler diliyorum...amin...
bende artık zaten olmazsa olmaz düşüncesindeyim şu an zaten moralim de bozuk tamamen o düşüncedeyim . Kısmet allahın takdiri o ne zaman evlat verırse o zaman sahip olucaz
Hepinize meraba kızlar.Ben de umudunu bu aya erteleyenlerdenim...BAT ım 20 ağustos ve bu aralar da ovülasyon günüm olduğu düşüncesiyle yoğunuz malumunuz üzre :) Ama benim kafamı kurcalayan bi durum var ki o da şu: adet döngüm 31 gün olduğu için adetimin 16 günü yumurtladığımı biliyodum.Hem hesaplayıcılar hem de ovülasyon testim bu sonucu vermişti.Ama dün 14. günü olmasına rağmen ovülasyonda çizgilerin ikisi de çok koyu çıktı,biz de hemen işe koyulduk :) Ama bugün yine test yaptım ve yine ikisi de koyu çıktı çizgilerin.Ben şimdi napim neye inanıyım anlamadım.Her gün ilişki olmasını da pek işe yarar bulmuyorum açıkcası,siz ne dersiniz?Bİ de sabah ateşimi ölçmüştüm 36 çıkmıştı,yani normalden baya düşüktü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?