Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahtan ümit kesilmez tatlım önemli olan beynımızı rahat tutmak sende rahat tut bakalım bende ilk bebeğimi ve ilk defa deniyeceğim ağustosta bakalım allh hepimizin gönlüne göre versin.bir çok arkadaşım var tam ümitlerini kestikleri anda hamiş oldular:)))
bende artık zaten olmazsa olmaz düşüncesindeyim şu an zaten moralim de bozuk tamamen o düşüncedeyim . Kısmet allahın takdiri o ne zaman evlat verırse o zaman sahip olucaz
kesinlikle oyle cnm moraller yüksek olsun her zmnn..:)bende bakalım bu ayıı geçtim, bir dahaki ayı bekliyorumm
boş gebeliğimin üzerinden 2 geçmiş olacak artık beklemek istemiyorum doktorum ne der bilmiyorum ama ben bu ay deneyecem bugün doğum kontrol ilacım bitiyor bi daha istemeyecem artık sabrım kalamadı 6 senelik bekleyiş bitsin istiyorum inşallah ağustos ayı bana iyi gelecek Allah yardımcımız olsun
ben bu ay denedim tutmamış olsa ağutosa kaldım ben de.
ağustos ayında hamile kalmayı planlayanlarr..haydin kızlar duygularımızı paylaşalım.:)))
Bende ins agust adetimden sonra korunmayi birakacagm hayirlisi insallh hepimiz icin
Agustos sonu ve eylul calisma eylulde ogrenecegim sonucu yinede agustoscu sayilirmiyim :)
Bende ins agust adetimden sonra korunmayi birakacagm hayirlisi insallh hepimiz icin
Agustos sonu ve eylul calisma eylulde ogrenecegim sonucu yinede agustoscu sayilirmiyim :)
sueda benim için günler geçmiyor senin içinde öylemi ya? :)
Ağustosa kaldı![]()