- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 38
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #8.781
Aynen gazman gibi gezerdımİşin en kötü tarafı adet belirtileri ile gebelik berlitileri cok benziyor. Hani her adet öncesi bir hafta önceden gazman olurdum ben, şimdi hiç yok. Gaz da gebelik belirtilerinden mesela ama ben her adette beter olurum gazdan. Anlaması çok zor.
Aynen gazman gibi gezerdımbende de ne tık var ne dık var hiç bişi yok negatıf cıktı testım valla haftaya dıyetısyene baslıcam su adet gelsın artık da
Testin suçu ne niye sinirlenip yaptın kiBende kasık ağrıları gelip gidiyor ama gaz sifir sifir sifirevde bibtest daha vardı sinirlendim akşam onu da yaptım tabiiki kocaman bir tek çizgi
Ben de öyle. Gece uyuduğum uykudan erkenden uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için. Normalde 10 saat bile uyusam bi kez olsun kalkmazdım ama sabaha karşı şimdi zorluyor kalkmazsam da uyuyamıyorum.bende öyleyim aşırı yorgun ve uykusuz geceleride çok zor uyuyorum
Aynen öyle valla kuzum tuvalet ihtiyacı i in uyanıyorum öyle bir zorluyo ki saatlerce tutmuşum gibi zorla daldigım uykudan uyandiriyorBen de öyle. Gece uyuduğum uykudan erkenden uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için. Normalde 10 saat bile uyusam bi kez olsun kalkmazdım ama sabaha karşı şimdi zorluyor kalkmazsam da uyuyamıyorum.
Onlar sağlıklı olsun da biz bu süreci atlatırız bir şekildeAynen öyle valla kuzum tuvalet ihtiyacı i in uyanıyorum öyle bir zorluyo ki saatlerce tutmuşum gibi zorla daldigım uykudan uyandiriyor
Büyük katılıyorumOnlar sağlıklı olsun da biz bu süreci atlatırız bir şekilde
Hayır bir rahatsızlığım yok şükür. 24-25 günde bir adet oluyorum.Aslında erken yumurtlama olmuş baktığında ama neden bu kdr geç çıktı ki tahlıl sonucun her hangi bir rahatsızlığın var mıydı
Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ilk defa dudaklarımda uçuk çıktı bence siz de hamilesiniz testinizi de gördüm.İnşallah akşamları ateş basıyor ağzım yüzüm uçuk oldu bağışıklığımda düştü olabilir gibi de olmaya da bilir bakalım hayırlısı
bu zaman iyi gelecek kuzumHerseyim hayırlısı kuzum siz iyi olunda hersey olur Allah’ın izni ile sen daha iyi bilirsin
Bugün sabah farklı bir markayla yaptım hiç bir şey çıkmadı önceki gün yaptığım testlerimde iyiydi ama hepsi toplayıp attım artık heralde tutunamadıBen de yeni hamile olduğumu öğrendim ilk defa dudaklarımda uçuk çıktı bence siz de hamilesiniz testinizi de gördüm.
Markaya göre hormonu algılama derecesi değişiyor diye biliyorum belki ondan çıkmamıştır.Bugün sabah farklı bir markayla yaptım hiç bir şey çıkmadı önceki gün yaptığım testlerimde iyiydi ama hepsi toplayıp attım artık heralde tutunamadı
Clear blueMarkaya göre hormonu algılama derecesi değişiyor diye biliyorum belki ondan çıkmamıştır.
Canım ben adet oldum hatta son günüm senin son durumun nedirSen bir erken gebelik testi yaptın mı.bende aynı şekilde oldum ben yumurtlama kanamasıdır diyordum ama içine şüphe düştü erken gebelik yaptım hafif çizgi çıktı.almanyada kan İle gebelik bakmıyorlar bebeğin gebeliğin büyümesini bekliyorlar.o nedenle testle takip edeceğim test bozuktur diye öğlen yeniden yaptım ondan bir tık daha belirli çıktı hayırlısı bakalım dedim.ama bence sende bu ihtimale karşı bir test yap çok öenemli
İnanamazsın randevu aldım şoktayım şu an aradım 10 dk falan kesintisiz hat düştü ve randevu verdi.Ben de öyle sanmıştım hatta o siteye şikayet yazanların biri de benim
Ben daha adet olmadım ama burada prediktör ile eş değer kalitede clear blue var orada bu sabah negatif çıktı heralde regli de olurum diye bekliyorumCanım ben adet oldum hatta son günüm senin son durumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?