- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.961
Bide seninki baya belli ya bence yanlış değil ben inanıyorum olduğunaYa gerçekten inanmıyorum seninkide pozitif çıkmıştı sonra kanda negatif oldu. 5 günde kanda negatifken bi anda idrarda bile pozitif çıkmaz. Ama yine de insan bi heyecanlanıyor. Ama bakalım pazartesi anlarız. Yine de bi terslik var bence çünkü niye lekelenmem var.
Hep izliyorum ve sıkılmadım hiçBen onu hem oynarken izledim hem de aradan bi kaç yıl sonra izledim sevdiğim dizilerden
Ayy inşallah bakalım hayırlısı. Birde dün gece rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm. O kadar gerçekçiydi ki uyanınca bi tuhaf olmuştum. Bakalım hayırlı bi habermiş ama kendimi kandırmak istemiyorum. Umutlanmakta istemiyorum.Bide seninki baya belli ya bence yanlış değil ben inanıyorum olduğuna
Midem bulanmasa bende öyle olabilirdim vallaAy geçende arkadaşım hastanede şahit olmuş diyo ki kadın karnım ağrıyor diye geldi doğuma almışlar çıktı yanında bebekle
Bilemedim valla canım öyle hiç belirtimde yok kaç gündür göğüs ağrım vardı o da yok
HahhahaMidem bulanmasa bende öyle olabilirdim vallaama eşimden tiksiniyodum resmen her koku midemi bulandırıyodu 1 hafta çektim o bulantıyı sonradan dank etti. Valla imkanın varsa yap test
Canım merhaba erken yumurtlamış ve acaba yerleşme kanaması geçiriyo olabilir misin?Kızlar size birşey danisacagim lütfen bilgisi olan yazabilir mi adetim temmuz 18de bittibat'a 10 gün kaldı bugun test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama benim her gün düzenli olarak az az kanamam oluyor bazen kahverengi bazen açık kırmızı renkte böyle birşeye şahit olup, bilgisi olan varmı. Hamilelik değildir diye düşünüyorum ama ilk kez testim de silik çizgi çıktı
Bende gördüm çizgiyi hemenmi cıktı cnmKızlar size birşey danisacagim lütfen bilgisi olan yazabilir mi adetim temmuz 18de bittibat'a 10 gün kaldı bugun test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama benim her gün düzenli olarak az az kanamam oluyor bazen kahverengi bazen açık kırmızı renkte böyle birşeye şahit olup, bilgisi olan varmı. Hamilelik değildir diye düşünüyorum ama ilk kez testim de silik çizgi çı
Sonucundan haberdar et muhakkak, takipteyimAyy inşallah bakalım hayırlısı. Birde dün gece rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm. O kadar gerçekçiydi ki uyanınca bi tuhaf olmuştum. Bakalım hayırlı bi habermiş ama kendimi kandırmak istemiyorum. Umutlanmakta istemiyorum.
Evet kuzum ilk 5 dakika içinde çıktıBend
Bende gördüm çizgiyi hemenmi cıktı cnm
Merhaba kuzum bende ona yordum fakat yerleşme kanaması denilen şey bir gün maksimum 3 gün sürüyor diyorlar benim düze ki aralıklarla ara sıra geliyor.Canım merhaba erken yumurtlamış ve acaba yerleşme kanaması geçiriyo olabilir misin?
Evet erken gebelik daha iyi zaten. Sabah yap daha iyi olurHahhahababada herşey kokuyor ama ben iyi koku alıcıyım ondandır galiba sadece erken gebelik testi varmış almış o da olur mu ki ben yinede sabah yapsam daha doğru sonuç alırım inşallah çift çizgi görürüm
Ay maşallah inşallah bebektirEvet kuzum ilk 5 dakika içinde çıktı
Bi doktora gitsen kan versen kuzum olabilir o şekilde de oluyo diye biliyorum inşallah bebeğin seninledir❤❤Merhaba kuzum bende ona yordum fakat yerleşme kanaması denilen şey bir gün maksimum 3 gün sürüyor diyorlar benim düze ki aralıklarla ara sıra geliyor.
İnşallah kuzum forumda böyle olan arkadaşlarımda var gördüm ama yine de umutlanmak istemiyorum tabi yarın da testi tekrarlayacagim bakalımBi doktora gitsen kan versen kuzum olabilir o şekilde de oluyo diye biliyorum inşallah bebeğin seninledir❤❤
Ay insalalh umutlanmak istemiyorum tabi yine de ben sonra yıkım oluyorAy maşallah inşallah bebektir
Ah inşallah kuzumErken döllenme olmuş demek ki
Kızlar benim teste de bakarmisiniz her yere attim buraya da atayım silik çizgi gördüm bugün icini actim emin olmak için görebildim.adetime 5 gün varAmin çok teşekkürler darısı herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?