Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cumadan p.tesiye güzel artmış doktor patavatsızlık etmiş Allah bilir bunu Rabbim güzel sonuçlar çıkartsin kötüyü cagirma sakın

Durum güncellemesi: iğnenin 12. gunu dayanamayıp test yaptım tabi ki negatif zaten umudum yoktu bari iğne etkisini görseydim testte eylül topigine eklersiniz beni

Beta hcg gayet normal canım şakın moralini bozma

Durum güncellemesi: iğnenin 12. gunu dayanamayıp test yaptım tabi ki negatif zaten umudum yoktu bari iğne etkisini görseydim testte eylül topigine eklersiniz beni
Ben de dayanamayıp test yapmıştım onda negatifti. Kanda azıcık yükselmişti. Olabiliyor galiba... Biraz daha bekleyin bakalım hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinler insallah.

Hakkımızda hayırlısı olsun.. güzel sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlarimiz olsun inşallah :))

Ben de dayanamayıp test yapmıştım onda negatifti. Kanda azıcık yükselmişti. Olabiliyor galiba... Biraz daha bekleyin bakalım hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinler insallah.
Sizin sonraki günlerde cıktı mi peki?

Bende bu ay deniyorum ama 4. Bebek için bat 17 Ağustos hayırlısı allahtan, bekleyip görelim

Kizlar simdi ovulasyon testi yaptim. Pik görünüyor. Igneyi bi saat sonra vurmam lazimdi. Bu yumurta 36 saat sonra degilde kendiliginden catlama ihtimali varmi ??

Kizlar simdi ovulasyon testi yaptim. Pik görünüyor. Igneyi bi saat sonra vurmam lazimdi. Bu yumurta 36 saat sonra degilde kendiliginden catlama ihtimali varmi ??
Öyle ihtimal var ama neden işini şansa bırakıyorsun doktorun vardır bi bildiği sen bence vur igneni garantile

Çok sevindim. Darısı bekleyen herkesin başına, hayırlı zamanda.
Ben de bu ay ovulasyon testi kullanacağım. Sipariş verdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…