Ağustos 2015 annelerii

ba dem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
603
352
73
40
Kızlar yeni öğrendim gebeliğimi,fakat doktor düşük tehlikesi olabilir dedi,neden diye bile soramadım.. Belirtiler de çok erken başladı gibi,çok sık acıkma,yorgunluk,uyku isteği,kasık ağrısı.... Yaşayan var mı kızlar aranızda daha 5. Haftada iken

hayırlısı olsun..belirtilerim 4.haftada iken uyku hali bel kasık ağrısıydı 6.haftada da bulantılar kusmalar..belirtiler kişiden kişiye değişiyor normaldir yani.düşük tehlikesi kanamanız mı var o yüzden mi söyledi

Hayır kanamam da yok çok şükür öyle ciddi bi sancım da .... Sadece yumurta takibi sırasında rahim duvarını ince bulup estofem(kalınlaştırıcı) vermişti,iki tablet aldım ,şu an iyi durumda bırakabilirsin dedi ve sonra da gebelik oluştu zaten

Eveet son durağa geldim maşesef. Bebeğimin kalbi durmuş bugün öğrendim. Cumartesi kürtaj olucam. Allah sizinkileri korusun.

Selam kızlar benim de 6. haftası hamileliğimin. Geç döllenme olmuş bende sata göre 2 hafta geriden geliyor kesem de geç görünmüştü zaten. Bugün doktora gittim kese büyümüş gelişmiş ama bebeği göremedik içinde. Normal mi ya siz bebeği kaçıncı haftanızda gördünüz

merhaba,aynı şekilde benim de geç döllenme sanırım çünkü sata göre 11. hafta doktor ve ultrasona göre ise 9. haftadayım.keseyi 5. haftada,bebeği ve kalp atışını ise 7. haftada gördük ve duyduk çok şükür

Gözünaydın canım. Ben de bugün ultrasona göre 7. haftama girdim ama daha gitmedim doktora. İnşallah bidahaki doktor randevumda ben de bebeği ve kalp atışını görüp duyarım dua edin bana ve benim durumumda olanlara lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…