Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay olmadi bu ay adetim bitince iliskiye girdik hemen hemen hergün ilişki yaşadık yumurtlamadan önce cumartesi yumurtladığımı hissettim o günde oldu artık ara verdim 1 2 gün şimdi adetime 10 gün falan var dur bakalım o günü bekliyorum sabırsizlikla henüz bi belirti yok daha inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısı olsun tabi beklemek ne kadar zor yaa umutlanmak istemiyorum en ufak belirtide kendimi hemen hamile sanıyorum ama sonuç hüsran bakalım bekleyip görecezArkadaşlar bu ay denemeye, anne adayı olmaya hazırlananlar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah
Geçen ay olmadi bu ay adetim bitince iliskiye girdik hemen hemen hergün ilişki yaşadık yumurtlamadan önce cumartesi yumurtladığımı hissettim o günde oldu artık ara verdim 1 2 gün şimdi adetime 10 gün falan var dur bakalım o günü bekliyorum sabırsizlikla henüz bi belirti yok daha inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısı olsun tabi beklemek ne kadar zor yaa umutlanmak istemiyorum en ufak belirtide kendimi hemen hamile sanıyorum ama sonuç hüsran bakalım bekleyip görecez
Geçen ay olmadi bu ay adetim bitince iliskiye girdik hemen hemen hergün ilişki yaşadık yumurtlamadan önce cumartesi yumurtladığımı hissettim o günde oldu artık ara verdim 1 2 gün şimdi adetime 10 gün falan var dur bakalım o günü bekliyorum sabırsizlikla henüz bi belirti yok daha inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısı olsun tabi beklemek ne kadar zor yaa umutlanmak istemiyorum en ufak belirtide kendimi hemen hamile sanıyorum ama sonuç hüsran bakalım bekleyip görecezArkadaşlar bu ay denemeye, anne adayı olmaya hazırlananlar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah
Öyle deme arkadaşım inşallah hayırlı haberini tez zamanda alırız! Dua edeceğim sana da rabbim en hayırlısını versin
Öyle deme arkadaşım inşallah hayırlı haberini tez zamanda alırız! Dua edeceğim sana da rabbim en hayırlısını versin
Kızlar kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 hafta var. değişik bir kasık ağrısı ne dersiniz bu duruma?
Canım dün yumurtlama günümdü en son dün ilişkiye girdik. Yumurtlamadan 10 gün evvel de düzenli ilişkiye girdik çünkü sperm maksimum 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş. Ayın 27si adet günüm bakalım Rabbimden hayırlısı. tarcin10 sen de mi deneme aşamasındasın?
Güzel haber verecek arkadaşımız var mı hu huuu:)))
hergün deniyorum tarcin'ciğim. Aynen öyle :) Ben de biraz araştırdım yumurtlama döneminde kasık ağrısı olur diyordu. Şimdi tek yapılacak şey adet tarihine kadar beklemek. Hayırlısıyla canım..
Ahahah sattaşız bizzz :)) Adetten 3 gün evvel çıkıyormuş okuduğuma göre. Hergün denedim dedim garanti olsun. Gerçi o da hikaye olacağı varsa oluyor.
Ayy inşallah yaa. Sen deneme aşamasında mısın? Güzel haberlerimizi verelim inşallah birbirimizee :)
canım dün denedik, sanırım artık ovulasyon bitmiştir artık beklemedeyiz. hakkımızda hayırlısı.
ben 4 ay önce karnımdaki 4 aylık bebeğimi kaybettim. 4 ay sonra tekrar niyetlendik işte. çok zor günler geçirdim. Rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Canımsın. İnşallah sana ahirette şefaat etsin bebeğin. Rabbimden herşey. Çok üzüldüm inan. Ama Rabbim doğurganlık vermiş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırım ve paylaşırız Allahın izniyle
Aminnn! İsmin neydi be Duygu çok memnun oldum arkadaşım