• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014'te anne adayı olmaya hazırlananlar

diddyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
168
62
323
Arkadaşlar bu ay denemeye, anne adayı olmaya hazırlananlar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah

Arkadaşlar bu ay denemeye, anne adayı olmaya hazırlananlar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar. Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah
Geçen ay olmadi bu ay adetim bitince iliskiye girdik hemen hemen hergün ilişki yaşadık yumurtlamadan önce cumartesi yumurtladığımı hissettim o günde oldu artık ara verdim 1 2 gün şimdi adetime 10 gün falan var dur bakalım o günü bekliyorum sabırsizlikla henüz bi belirti yok daha inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısı olsun tabi beklemek ne kadar zor yaa umutlanmak istemiyorum en ufak belirtide kendimi hemen hamile sanıyorum ama sonuç hüsran bakalım bekleyip görecez

Geçen ay olmadi bu ay adetim bitince iliskiye girdik hemen hemen hergün ilişki yaşadık yumurtlamadan önce cumartesi yumurtladığımı hissettim o günde oldu artık ara verdim 1 2 gün şimdi adetime 10 gün falan var dur bakalım o günü bekliyorum sabırsizlikla henüz bi belirti yok daha inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısı olsun tabi beklemek ne kadar zor yaa umutlanmak istemiyorum en ufak belirtide kendimi hemen hamile sanıyorum ama sonuç hüsran bakalım bekleyip görecez

Öyle deme arkadaşım inşallah hayırlı haberini tez zamanda alırız! Dua edeceğim sana da rabbim en hayırlısını versin

canım benide alın aranıza bi tane kızım var 8 yaşında kardeşinin olmasını çok istedi geçen yıl ikinci ayımda hemen hamile kaldım bebeğim 4 aylıkken malesef gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık gelişiminde problem vardı tekrarlama riski olduğu halde yeniden denemeye karar verdik doğumdan sonra 5 adetim bu iki aydır deniyoruz ama olmadı bugün regl oldum malesef inşallah bu ay olur kızım çok istiyor abla olmayı çalıştığım için erteledim hepp geç olsunda güç olmasın arkadaşlar

Öyle deme arkadaşım inşallah hayırlı haberini tez zamanda alırız! Dua edeceğim sana da rabbim en hayırlısını versin

Amiin inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlısını versin bu ay mutlu haberler alırız inşallah

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 hafta var. değişik bir kasık ağrısı ne dersiniz bu duruma?

Canım dün yumurtlama günümdü en son dün ilişkiye girdik. Yumurtlamadan 10 gün evvel de düzenli ilişkiye girdik çünkü sperm maksimum 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş. Ayın 27si adet günüm bakalım Rabbimden hayırlısı. tarcin10 sen de mi deneme aşamasındasın?

Güzel haber verecek arkadaşımız var mı hu huuu:)))

Canım dün yumurtlama günümdü en son dün ilişkiye girdik. Yumurtlamadan 10 gün evvel de düzenli ilişkiye girdik çünkü sperm maksimum 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş. Ayın 27si adet günüm bakalım Rabbimden hayırlısı. tarcin10 sen de mi deneme aşamasındasın?

Güzel haber verecek arkadaşımız var mı hu huuu:)))

diddycim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. sen 10 gün önceden bu yana 2 günde 1 deniyorsun o zaman doğru mu?

canım dün yumurtlama gününse muhtemelen bu sebepten kasıkların ağrımıştır. satın 05.08 mu?

hergün deniyorum tarcin'ciğim. Aynen öyle :) Ben de biraz araştırdım yumurtlama döneminde kasık ağrısı olur diyordu. Şimdi tek yapılacak şey adet tarihine kadar beklemek. Hayırlısıyla canım..

hergün deniyorum tarcin'ciğim. Aynen öyle :) Ben de biraz araştırdım yumurtlama döneminde kasık ağrısı olur diyordu. Şimdi tek yapılacak şey adet tarihine kadar beklemek. Hayırlısıyla canım..

satın 05.08. ise sattaş çıktık.

gebelik testi en erken ne zaman cevap verir acaba silik de olsa araştırdın mı hiç?

bu arada her gün denediysen helalllll :)))

Ahahah sattaşız bizzz :)) Adetten 3 gün evvel çıkıyormuş okuduğuma göre. Hergün denedim dedim garanti olsun. Gerçi o da hikaye olacağı varsa oluyor.

Ahahah sattaşız bizzz :)) Adetten 3 gün evvel çıkıyormuş okuduğuma göre. Hergün denedim dedim garanti olsun. Gerçi o da hikaye olacağı varsa oluyor.

spermlerin birikmesi açısından 2 günde 1 ideal deniyor ama Allah nasip ettiyse her türlü olur yeter ki o ol desin.

hassas gebelik testleri daha erken gösterebilir.

şimdi fasülyen içinde yüzüyor olabilir :) hayırlısı

Ayy inşallah yaa. Sen deneme aşamasında mısın? Güzel haberlerimizi verelim inşallah birbirimizee :)

Ayy inşallah yaa. Sen deneme aşamasında mısın? Güzel haberlerimizi verelim inşallah birbirimizee :)

canım dün denedik, sanırım artık ovulasyon bitmiştir artık beklemedeyiz. hakkımızda hayırlısı.

ben 4 ay önce karnımdaki 4 aylık bebeğimi kaybettim. 4 ay sonra tekrar niyetlendik işte. çok zor günler geçirdim. Rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

canım dün denedik, sanırım artık ovulasyon bitmiştir artık beklemedeyiz. hakkımızda hayırlısı.

ben 4 ay önce karnımdaki 4 aylık bebeğimi kaybettim. 4 ay sonra tekrar niyetlendik işte. çok zor günler geçirdim. Rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Canımsın. İnşallah sana ahirette şefaat etsin bebeğin. Rabbimden herşey. Çok üzüldüm inan. Ama Rabbim doğurganlık vermiş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırım ve paylaşırız Allahın izniyle

Canımsın. İnşallah sana ahirette şefaat etsin bebeğin. Rabbimden herşey. Çok üzüldüm inan. Ama Rabbim doğurganlık vermiş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırım ve paylaşırız Allahın izniyle

inşallah canım inşallah. Rabbimin bildiği birşey vardır verdiği ve vermediği herşeye şükürler olsun.

Aminnn! İsmin neydi be Duygu çok memnun oldum arkadaşım

Aminnn! İsmin neydi be Duygu çok memnun oldum arkadaşım

ismimi paylaşmayayım şimdi tanıyan olur tanımayan olur özelden yazarım :)

bende memnun oldum duygucum.

gebelik testini erkenden yapacak olursan mutlaka haber ver. merak ediyorum neticeni. inşallah hayırlı sonuç alırsın.

Back