Ağustos 2010 annelerini bekliyoruz...

kızlar bende 5 hafta 2 günlük hamileyim. son adet tarihim 13 kasım. doğum ağustos 20 gözüküyo ama ben sezeryan doğum yaptığım için 10 unda falan doğar. allah herkese nasip etsin. bana süpriz oldu. hiç beklemiyordum. benim 3 yaşında birde oğlum var.

kizlar bende hamileyim 4hafta 3 günlük son adet tarihim kasim 21.ikinci bebegimin gecen yil bu zaman 3 aylikken kalbi durdu.insallah buna birsey olmaz

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır gögüs uçlarımdaki kahverengi bölüm kuruyor ve kalın kalın kabuk bağlıyor. bunlar çatlayıp soyulurken bir taraftan alttan çıkan deri tekrar kuruyor.
günde 3 defa kremliyorum ama kurumanın önüne geçemedim. hamilelik belirtilerini araştırdım. benim durumuma değinmemiş benimle aynı sorunu yaşayan var mı????

Canım benimde 25 kasımdı ben de kan tahlili sonucu öğendim hamile olduğumu. son adet tarihimiz çok yakın.sen kan tahlili mi yaptırdın. eğer öyleyse hcg ni yazarmısın?

ar4kadaşlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim son sat 20 kasım 22 aralıkta doktora gittim keseyi göremedik kan tahlili 583 çıktı kısmet olursa agustos 27 ilk bebeğimi nisanda kalp atışı olmadığı için kaybettik bu kezde aynı şeyleri yaşamam umarım Allah hepimize meleklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

bende dün test yaptım ve pozitif çıktı.enkısa zamanda kan testide yaptıracağım.bu eczanelerde satılan testlerin yanlışlıkla pozitif çıkması gibi bir durum söz konusu mu?benimde son adet tarihim 12 kasım.

evet canım banada 4-5 ocak gibi gelirsen keseyi görürüz dedi. ben aslında erkenden kan testi yapıp sonucu öğrendiğime pişman oldum. şimdi çok beklememiz gerekecek. daha kalp atışlarıda duyulmaz 15 de onun için bekle. Allahım sen bebişlerimizi koru.

pozitif olması gerekiirken negatif çıkanı duydum ama negatifken pozitif çıkanı duymadım. idrar testin positif ise sen hamilesin

slm bende 6 haftalık hamileyim süpriz oldu çünkü hiç beklemiyoduk korunuyoduk... benim adet tarihim de 14 kasım . doğum 21 ağustos görünüyo ama ben de ilk doğumum sezeryan oldum. benim de 19 aylık bi kızım var.. allah sağlıkla elimize almayı nasip etsin:

bende 7 haftalık hamileyim kızlar..ilk bebegimiz....Allah cümlemize kolaylık versin...

Hepinize hayırlı uğurlu olsuuuun kızlar..allah hepimizee hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin .sağ sağlim kucağımıza almak nasib olsuun tabi kolay bir hamilelikteeeeeeee..

arkadaşlar aranızda bebeğinin kalp atışlarını duyanlar varsa kaçıncı haftada ve karından yada vajinal ulrasonla mı duyduklarını paylaşırlarsa memnun olurum.

merhaba

benim sat 9 kasım

ikiz gebeyim..

kalp atışlarını 6+5 te gördük...

inşallah hepimizin hamişliği güzel geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…