Ağustos 2010 annelerini bekliyoruz...

mavisler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
77
0
86
İzmir
Merhabalar, bugünlerde hamile olduğunu öğrenen bizlerin tahmini doğum tarihimiz agustos olacak... burada toplanıp belirtilerimizi, duygularımızı paylaşabiliriz diye düşündüm...
benim bebeğim bugün 4hafta 4 günlük, kan tahlili sonucum hcg 785 çıktı.. tarif edemiyorum ama çok mutluyum :dance:
şimdiye kadar yaşadığım belirtiler sık idrara çıkma ve karında şişkinlik hissi... şimdilik bu kadar haberlerinizi bekliyorum...
sevgiler...

mavişler hayırlı olsun canım ama aylara göre paylaşım alanında bu topik var ve epeyce ağustos annesi oraya yazıyor, bi göz at istersen.

Benim son adet tarihim 12 kasım hasankeyf.
Anjelic ben bulamamıştım öyle bir topic ama bakarım şimdi ...

merhaba arkadaşlar,10 Aralıkta Hcg me baktırdım 60.96 çıktı,hamileyim ama kaç haftalık anlayamadım.Doktor son adet tarihime göre(6 kasım)5 haftalık dedi ama değer henüz 2 hafta gibi gösteriyor.Bir de sağ tarafımda 31 mm kist çıktı,kafam o kadar karışıkki,bebeğimi çok istememe rağmen sevinemedim bile.Bir de hiç belirtim yooooooooooooooook.kafamçokkarıştı

Hanımlar biz buradayız, bekleriza.s.

Aaaa aslında buraya ağustos anneleri linkini eklemeye çalışıyorum ama link ekleyebilmem için 100 den fazla mesaj göndermiş olmalıymışım!! Bu kurallar yüzünden özel mesajda yollayamıyorumklava:

linki arada simge ( :1ninca: ) koyarak vericem siz kopyala yapıştır yapın tarayıcınıza simgeler çıkmıyooo tamam mıkaydirigubbakcemile3

kadinlarkulubu:1ninca:.com/:1ninca:agustos-anneleri/:1ninca:334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305:1ninca:.html

slm kızlar bende 2010 agustos annesi olucam kısmetse:))) benım son adet tarıhım 4 kasım ve suan 5 hafta 6 gunluk hamıleyım.ne kadar guzel bır duygu rabbım isteyen herkeze nasip etsin:)

Merhaba arkadaşlar , ben bu konuyu açarken yukarıdaki başlığı bulamamıştım. oradan devam edelim gerçekten... görüşmek üzere...

Aylara göre paylaşım alanı - agustos anneleri var.

merhaba arkadaşlar. bende 5 haftalık hamileyim karnımda hafif ağrı ve şişkinlik var. ayrıca bendede 2,5 cm kist var doktorum bunun çok önemli olmadığını söyledi sersez bence sende çok fazla kafaya takma

slm kizlar bende dun hamile oldugumu ogrendim son adetime gore suan tam 5 haftalik hamileyim ve Allah nasip ederse 18 augstosta son gunum Allah hayirlisini versin 12 sene sonra tekrar anne olmak guzel bir duygu darisi butun bebek isteyen bayanlara

slm kızlar bende hamileyim .Öğreneli 1 hafta oldu.en son 13 kasımdı adet günüm,ama daha bebeği göremedik 15 gün sonra gel dedi doktor.pazertesi 1000 çıkmıştı hcg acaba kaç haftalık bebeğim.

slm kıslar bende hamıleyım 5+0 haftalık son adet tarıhım 12 kasımdı ve muhtemel dogum tarıhım 19 agustos kısmet olursa 10 aralık ta beta hcg 1135.6 deger ıle ogrendım 1 hafta bekleyeıp bebegımızın tekmı ıkızmı oldugunu ogrenecegız dr um degerın cogul gebelıge yakın dedı

ayyy inşallah bende hamile kalırım ve buraya başlık atarım darsı bana ve tüm kızlara...

selam arkadaşlaaaar...
bende hamişim inşallah ağustos ayında bebeişlerimizi sağ sağlim alırız kucağımızaaa..
nolur şimdiden paylaşalım ilk muayenenizi alttan mı baktırdınız yoksa üsttenmi??ben çok heycanlıyım galiba alttan baktırtmam heralde..yapılıcak olan testlerii de?hepimiz bilgilenelim..HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN tebrik ederim herkeziii..

slm arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim hcg 353 çıktı hem idrar hem kan testi pozitif mutluluğumu tarif edemem endometrius hastasıyım 1yıllık evliyim ve doktorum çocuğumun olamayacağını söylemişti ve bu ay tedaviye başlayacaktık kısmet işte allah her isteyene versin hala heyecanım geçmedi bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum allah mutluluğuma nazar değdirmesinDD

merhabalar bende 5 hafta 3 günlük hamileyim..bende sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum ve henüz olur mu bilmiyorum ama aseriyorumda:CüvCüv:

hicran0220 çok sevindim , ALLAH hayırlı sağlıklı sıhhatli olmasını nasip eder inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…