Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ağrısız doğum yapcam normal olarak ama kafama takılan bırsey var..
sezeryan ile normal doğuma aynı dozajdamı iğne yapıyorlar?
sezeryanda kadının gözler açık..kesıyorlar hıssetmıyor.
normal doğumdada öylemı yanı hıcmı hıssetmıycem lutfen cvp yazın cok merak edıyorum.
normal doğumdada öylemı yanı hıcmı hıssetmıycem lutfen cvp yazın cok merak edıyorum.
canım merhaba sanırım ağrısızdan kastın eputüral salı günü doğum yaptım epütüral ama normal doğum kesinlikle tavsiye ediyorum aşırı derece doz vermediler çünkü o zamanda ıkınamıyorsun ama sanırım sezeyan olursa tamammen olur ama canım normal yap eger başka bir sorunun yoksa
canım merhaba sanırım ağrısızdan kastın eputüral salı günü doğum yaptım epütüral ama normal doğum kesinlikle tavsiye ediyorum aşırı derece doz vermediler çünkü o zamanda ıkınamıyorsun ama sanırım sezeyan olursa tamammen olur ama canım normal yap eger başka bir sorunun yoksa
Canım, İlk doğumumu epidural normal olarak yapmıştım, öncelikle ağrısız doğum diye bir şey yok, bence yalnış isimlendiriliyor bu olayı, normal doğuma göre daha az ağrı hissediyorsun hepsi o kadar, doğum sonrası bacaklarımda hafif uyuşma olmuştu, zaten epidurali sürekli vermiyorlar, çünkü kasılmaları azaltıyor, doğum süresini uzatıyor. (Doktorum demişti). Epidural rahim açılırken çektiğin sancıyı 90 birim hissedeceğin yerde 50-60 birim hissettiriyor. Doğum anında zaten ilaçı kesiyorlar (doğum süreci yavaşlamasın diye). Ben yaptım tavsiye ederim, neden daha fazla acı çekesinki, ama tamamem ağrısız diye bir doğumda yok onuda söyleyeyim. Bu arada ikinci bebeğimi bekliyorum, ama bebek 37 haftada ters döndü bu durumda yaramaz oğluşum tekrar dönmez ise bu sefer normal doğum yapamayacağım.