• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agrinin nedeni bulunamiyor...

eflinam

Guru
Pro Üye
7 Haziran 2012
5.022
1.624
398
40
Hanimlar saglikci veya daha once boyle birsey yasamis olanlar cevap verirse cok sevinirim...Su an agrim hala devam ediyor cunku...
Bundan 2/2.5 ay kadar oncesi karin alt batin kisminda bir agri olustu...Birkac gun bekledikten sonra genel cerrahiye.gorundum...fiziki muayenede olumsuz birsey gormedi...tam idrar tahlili ve kan tahlili istedi...onlarda temiz cikti...ultrason cekildim oda temiz sadece cigerde buyume var diye goruldu...gecmeyince ilacli mr cektirdik oda.temiz.yine cigerde buyume.yaglanma cikti fakat sag alt batin temiz...kadin doguma gittim polikistik over cikti normal dedi dr...smear testi 5 ay ,once temiz cikti...yumurtaliklar temiz cikti...egzersiz onerdi dr ve bitti...fakat.agri ve.sizi devam ediyor...baska hangi bolume.gitmeli ve hangi testi yaptirmaliyim.bilen var mi acaba?birde tomografi ile mr ayni mi

Geçmiş olsun ben yeni tomografi çekildim . Eğer sancı karında oluyosa geçip tekrarlıyosa.tomografi çektirmelisin. Çünkü tomografi bütün iç organlarını gösteriyo. MR öyle değil sanırım.

Yumurtalıklarda büyümeden bahsettiler mi? Pkos tam olarak buna sebep oluyor çünkü. Tomografi kemik yapıyı MR organları ve yumuşak dokuyu görüntülemek için kullanılır bu arada.

Bağırsaklarınız nasıl çalışıyor?
Beni uykumdan uyandıran karın ve sırt ağrısı vardı. Böbrek, karın herşeyi göstermiştim. En son kolonoskopi oldum, ibs teşhisi kondu. Alıştım ağrılarla yaşamaya.

Bende de karaciğer büyümesi var ve sağ yanımda ağrı hiççç bitmiyor ,
Aynen senin gibi milyon tetkik yaptırdım ,
En son hacamat önerdi gastro doktoru yaptırdım inanılmaz rahatladım
Ama şu sıralar yine aynı ağrılar
Yürüyüş ve diyet yapmam gerek

Arkadaşımın eşinde akdeniz ateşi diye bir hastalık çıktı ama onlarca doktora göründükten sonra belli oldu. Geçmeyen bir karın ağrısı vardı.

Bende polikistik over var kistelerine baktır onlarda ağrı sancı yapar. Ayrıca tek doktora gitme mümkünse sağlık bu bir kaç doktora görün
Aynen katılıyorum benimde benzer bir durum oldu 4 5 ay once yoktu. 1 gun bekledim gecer diye agri şiddetlendi. Kistim varmis patlamis, apandisitten şüphelenildi. Tabi anlaşılana kadar ultrasonlar, tomografiler. Patlamadan once 1 ay agri cektim karnımın alt kısmında birsey dokunduğunda bile bir sizlama vardi.

Aynen katılıyorum benimde benzer bir durum oldu 4 5 ay once yoktu. 1 gun bekledim gecer diye agri şiddetlendi. Kistim varmis patlamis, apandisitten şüphelenildi. Tabi anlaşılana kadar ultrasonlar, tomografiler. Patlamadan once 1 ay agri cektim karnımın alt kısmında birsey dokunduğunda bile bir sizlama vardi.
Bendeki de patladı sana en azından uğramışlar ben gece iç kanama geçirdim yürüyemiyordum bile zorla hastaneye gittim ağrı kesici verip yolladılar. Allah tan kanama kendiliğinden durmuş.

Bendeki de patladı sana en azından uğramışlar ben gece iç kanama geçirdim yürüyemiyordum bile zorla hastaneye gittim ağrı kesici verip yolladılar. Allah tan kanama kendiliğinden durmuş.
Bende yürüyemiyordum. Bana antibiyotik verdiler, icinde sivi görüyoruz dediler. Bu nasil oluyor bilmiyorum ama sivi rahmin dışında icinde degil. Kadin dogum doktorumda ayni seyi soyledi. CRP değerimi falanda yükseltmiş. 2 hafta falan takip ettiler. Kişilerde genellikle kanama kendi duruyormuş zaten, nadiren durmazsa operasyon yapiyoruz dedi. Doktor oyle dedi bana.

Hanimlar saglikci veya daha once boyle birsey yasamis olanlar cevap verirse cok sevinirim...Su an agrim hala devam ediyor cunku...
Bundan 2/2.5 ay kadar oncesi karin alt batin kisminda bir agri olustu...Birkac gun bekledikten sonra genel cerrahiye.gorundum...fiziki muayenede olumsuz birsey gormedi...tam idrar tahlili ve kan tahlili istedi...onlarda temiz cikti...ultrason cekildim oda temiz sadece cigerde buyume var diye goruldu...gecmeyince ilacli mr cektirdik oda.temiz.yine cigerde buyume.yaglanma cikti fakat sag alt batin temiz...kadin doguma gittim polikistik over cikti normal dedi dr...smear testi 5 ay ,once temiz cikti...yumurtaliklar temiz cikti...egzersiz onerdi dr ve bitti...fakat.agri ve.sizi devam ediyor...baska hangi bolume.gitmeli ve hangi testi yaptirmaliyim.bilen var mi acaba?birde tomografi ile mr ayni mi
Algoloji bölümüne ve bir Osteopati uzmanına gidin.

Hanimlar hepinize ayri ayri tesekkur.ederim...benim agrimve sag alt batin bolgesi diye gecen yerde...apandisit olsa patlardi dedi dr...2.5 ay surmez dedi...su an ist da degilim dahiliye uzmanina.gorunucem insaallah...hacamat yaptirabilirim...

Back