Ağrılı yumurtlama dönemi

ssshumo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
237
1
68
İstanbul
Arkadaşlar benim yumurtlama dönemimde kasıklarımda 2-3 gün çok fazla ağrım oluyor. Adet sancısı gibi kıvranıyorum resmen. Doğum kontrol hapını kullanırken böyle bir şey yoktu. 2 aydır ilacı kullanmıyorum ağrılarım başladı. Var mı benim gibi olan..

Belki biraz sadiste düşünüyorum ama keşke benimde böyle bir sıkıntım olsa da yumurtlama günümü takip edebilsem.
Bence yaşadığınız çok güzel bir şey ağrılarınızı takip ederek gebeliği nizi planlayabilirsiniz.
Ben her aya acaba bu ay günü tutturduk mu diye düşüp kendi kendimi yiyorum

Oağrışar bendede muhakkak oluyor, en şiddetli olduğu günden tam 14 gün sonra adet oluyorum, yani o yumurtlama gününü gösteriyor, fakat benimde anlayamadığım bir şey var, önceden böyle bir durum yoktu, kızıma çok rahat hamile kaldım, doğumdan sonra bu şikayetler başladı ve tam 7 yıldır hamile kalamıyorum, demekki sağlıklı yumurta üretemiyorumki bu ağrılar oluyor diye düşünüyorum, bu benin sadece kendimce fikrim tabi, dr. normal olduğunu söylüyor.

7 yıldır hamile kalamıyorsun ve doktor bunun normal olduğunu mu söylüyor?
O doktora sorar mısınız lütfen kendisi normal miymiş?
Bence doktorunuzu değiştirin, İstanbul da yaşıyorsanız Bahçelievler JFK hastanesinde Doç.Dr. Utku Öz'ü tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Benim de adetimin 17. günü çok şiddetli ağrılar oluyor. Maydonoz suyu içiyorum o rahatlatıyor. Ha bu arada ben bekarım ..

demek ki yalnız değilmişim.. bende dr gitmeyi düşünüyordum ama normal bir şeymiş demekki. :97:

bende senin gibiyim doğum kontrol hapı kullandım,1 sene ağrım olmadı,ama çok fazla doğum kontrolleride kullanmak iyi değil,vücutta ilaç birikimleri oluyor..bırakınca ağrılar yine başladı.Bazen apandisit bile sanıyordum ama en iyisi sıcak su torbasıyla durup beklemek

Son düzenleme:

doğum kontrol hapı bana iyi gelmedi..sancılarımı da azaltmadı,bacak ağrısı ve baş ağrısı yaptı ve de kasık sancıları..
hemen kestik hapı..şimdi zaten 40 yaşında olduğum için kullanmamam riskli oluyormuş..o nedenle hap kullanamıyorum ben..

kızlar bende aynı durumdayım.doğumdan önce hiç böyle olmazdı,hatta hamile kalamadığım ve tedaviyle bebişlerime kavuştuğum için hiç yumurtlamadığımı düşünüyordum.ama doğumdan sonra çok sancılı geçiyor yumurtlama günlerim.2-3 gün sürüyor.o günlerde göğüslerimde hassaslaşıyor ve akıntım da garip bir şekilde oluyor.sizde de böyle mi?niye böyle oluyor acaba?

vallaben bekarım,ve benim yumurtlama dönemlerim hep ağrılı olur..
doktor da normal dedi.
isterseniz doktorunuza sorun,içiniz rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…