Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 yıldır hamile kalamıyorsun ve doktor bunun normal olduğunu mu söylüyor?Oağrışar bendede muhakkak oluyor, en şiddetli olduğu günden tam 14 gün sonra adet oluyorum, yani o yumurtlama gününü gösteriyor, fakat benimde anlayamadığım bir şey var, önceden böyle bir durum yoktu, kızıma çok rahat hamile kaldım, doğumdan sonra bu şikayetler başladı ve tam 7 yıldır hamile kalamıyorum, demekki sağlıklı yumurta üretemiyorumki bu ağrılar oluyor diye düşünüyorum, bu benin sadece kendimce fikrim tabi, dr. normal olduğunu söylüyor.
demek ki yalnız değilmişim.. bende dr gitmeyi düşünüyordum ama normal bir şeymiş demekki. :97:
bende senin gibiyim doğum kontrol hapı kullandım,1 sene ağrım olmadı,ama çok fazla doğum kontrolleride kullanmak iyi değil,vücutta ilaç birikimleri oluyor..bırakınca ağrılar yine başladı.Bazen apandisit bile sanıyordum ama en iyisi sıcak su torbasıyla durup beklemek
kızlar bende aynı durumdayım.doğumdan önce hiç böyle olmazdı,hatta hamile kalamadığım ve tedaviyle bebişlerime kavuştuğum için hiç yumurtlamadığımı düşünüyordum.ama doğumdan sonra çok sancılı geçiyor yumurtlama günlerim.2-3 gün sürüyor.o günlerde göğüslerimde hassaslaşıyor ve akıntım da garip bir şekilde oluyor.sizde de böyle mi?niye böyle oluyor acaba?