Bende de aynı söylediğiniz gibi ağrılar oldu 2. Ayda tekrarlayınca doktora gittim. Doktorum vajinal ultrasonla baktığında yumurtamın çatladığını söyledi ama benim az şekilde lekelenmem de oluyordu. Yani Bi sorun olmadığını ve yumurtamın çatladığını söyledi.Merhabalarr.
Yaş azcık azcık ilerledikçe yumurtlama dönemi de kendini belli etmeye ve “ senin için çalışıyoruz burda kadın artık yap şu bebeği ! “ diye sinyal göndermeye başladı.
Dün sabah 10.30’da minnak sağ kasık ağrısıyla uyandım. Geçer dedim , gaz sıkışması olduğunu düşündüm. Fakat her şey normaldi.
Akşama doğru ise bacağa vurmalar , yürütmemeler bele doğru geçmeler iştahsızlık başladı. En sonunda sağ kasığımda inşaat başlamış hissi alınca eşimin ‘bende böyle oldum apandisit bu!’’ demesiyle acile taşındık. Kan idrar tahlili röntgen Sonuç : hiç bir şeyim yok. Aşırı kibar doktorum . Yumurtlama olabilir . Kadın doğumla görüşün cevabını aldım vee uygulamadanda günü doğruladım.
Şimdi sormak istediğim şu yumurta takibi yapıyorum ve muhtemelen çatlama olmadığını düşünüyorum çünkü 3 4 gün pik gidiyor.
Daha önce böyle ağrı yaşayan oldu mu? Yumurtlama mı yoksa çatlama yüzünden mi yaşadınız?
Normalde çatlamıyor inşallah bu ay çatlamıştırBende de aynı söylediğiniz gibi ağrılar oldu 2. Ayda tekrarlayınca doktora gittim. Doktorum vajinal ultrasonla baktığında yumurtamın çatladığını söyledi ama benim az şekilde lekelenmem de oluyordu. Yani Bi sorun olmadığını ve yumurtamın çatladığını söyledi.
İnşallah çatlamıştırNormalde çatlamıyor inşallah bu ay çatlamıştır
Merhaba,Merhabalarr.
Yaş azcık azcık ilerledikçe yumurtlama dönemi de kendini belli etmeye ve “ senin için çalışıyoruz burda kadın artık yap şu bebeği ! “ diye sinyal göndermeye başladı.
Dün sabah 10.30’da minnak sağ kasık ağrısıyla uyandım. Geçer dedim , gaz sıkışması olduğunu düşündüm. Fakat her şey normaldi.
Akşama doğru ise bacağa vurmalar , yürütmemeler bele doğru geçmeler iştahsızlık başladı. En sonunda sağ kasığımda inşaat başlamış hissi alınca eşimin ‘bende böyle oldum apandisit bu!’’ demesiyle acile taşındık. Kan idrar tahlili röntgen Sonuç : hiç bir şeyim yok. Aşırı kibar doktorum . Yumurtlama olabilir . Kadın doğumla görüşün cevabını aldım vee uygulamadanda günü doğruladım.
Şimdi sormak istediğim şu yumurta takibi yapıyorum ve muhtemelen çatlama olmadığını düşünüyorum çünkü 3 4 gün pik gidiyor.
Daha önce böyle ağrı yaşayan oldu mu? Yumurtlama mı yoksa çatlama yüzünden mi yaşadınız?
Bende o minnak sancılar oluyor. Ama çatlama gerçekleştikten sonra geçiyor. Eğer yumurta çatlamazsa o minnak sancılar ağrıya dönüşüp adete kadar devam edebiliyor. Bir de çatlama olunca yumurta akı kıvamında akıntı oluyor.Merhabalarr.
Bende o minnak sancılar oluyor. Ama çatlama gerçekleştikten sonra geçiyor. Eğer yumurta çatlamazsa o minnak sancılar ağrıya dönüşüp adete kadar devam edebiliyor. Bir de çatlama olunca yumurta akı kıvamında akıntı oluyor.
Olabilir ama emin olmak için bir süre ovulasyon testi kullanmanızı öneririm. Yukarıda yazmışsınız adet döngünüz uzamış, ne zaman yumurtladiginizi bilmiyorsunuz. Takvim uygulamaları ortalama bir tarih verir size, ne zaman yumurtladiginizi bilmezler. Gebe kalma arzunuz varsa ovulasyon testini deneyin derim. En azından yaşadığınız sancılara denk gelirse çatlama anlarsınız ve sonrasında ovulasyon testi olmadan devam edebilirsiniz.Bende bazen ayda bir ya da iki kez genelde gece vakti kasıklarımda birkaç dakika süren bir acı tatlı karışık bir ağrı oluyor ve geçiyor. Bu yumurtlama ya da çatlama olabilir mi?
Ben yaşadım. Nefesimi kesen bıçak gibi sancılar,öksürme,hapşırma,adım atma hak getire o sırada. Folikül kisti fazla büyük ve sıvı dolu olunca oluyormuş. Doktorumla da teyit ettim. 20 mm den büyüktü. Çatlayınca karın içine yayılan sıvı kaybolana kadar sancı devam ediyor. Testim silikleştikçe sancı da azaldı. Kayboldu gitti.Merhabalarr.
Merhaba aranızda tüp açma amlyati olup ta hamle kalan var miBen bugün yumurtlama günüm testte pik. Sabahtan beri ağrı içindeyim böbreğe bile vuruyor sanki gaz sıkışması gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?