Merhabalar, ben 2 adet dondurulmuş embriyo transferi ile şu anda 6+3 haftalık hamileyim. Transferden 16 gün sonra yani 4,5-5 haftalık hamileyken pıhtılı az lekelenme oldu. O günden beri bir gün lekelenme oluyor bir gün duruyordu. Sadece peçeteye geliyordu, pede bulaşmıyordu. Rengi de genelde açık pembe oluyodu. Bu lekelerle birlikte karın ve bel ağrıları da oluyordu. Bugün kalp atışı için dr randevum vardı. Sabah yoğun ağrıyla birlikte aşırı kanamam oldu ve nerdeyse 3 ceviz büyüklüğünde pıhtılar düşürdüm. Kanama resmen boşaldı çamaşırım battı yani. Rengi de baya kırmızıydı. Ben kesin düştü dedim ama muayenede kalp atışını duyduk. Gelişimi de normal dedi dr. Hemen orda serum verdiler progestan ve proluton iğne yaptılar. Transferden önce progestan iğneye başlamıştım zaten günde 1 ampül. Artık günde 2 ampül iğne olacakmışım. 1 hafta sonra tekrar gel dedi dr. Ama sanki çok ümitli değildi. Benzer şeyler yaşayanlar var mı? Çoğu tüp bebekle hamile kalanda kanama olmuş ama benim bugün karnım ve belimde aşırı ağrı oldu.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.