Ağrılı mesane sendromu, intersistiyel sistit

cfb03

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
337
39
30
Kızlar merhaba. Sürekli kasık agrım ve karnımın ıcı cok ama cok yanıyır. Sisteskopimde kronik nonspesfik intersistiyel sistit geldi tanım. Bununıcın mesaneden sonda ile ilaç veriyolarmıs. Boyle bır sey basına gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz

Merhaba, bu mesanede sistoskopi sonucu kronik nonspesfik ne demek oluyor acaba, bunu merak ettim

Onu henuz bende bılmıyorum ama kronık sıstıtmısım mesanem kıprkırmızı yara var

Kızlar

Onu henuz bende bılmıyorum ama kronık sıstıtmısım mesanem kıprkırmızı yara var
Anladım, insterstisyel sistit aslında diğer adı. Çok geçmiş olsun. Ben diyet yaparak iyi duruma geldim. Diyet le tedaviye başlayabilirsiniz

Anladım, insterstisyel sistit aslında diğer adı. Çok geçmiş olsun. Ben diyet yaparak iyi duruma geldim. Diyet le tedaviye başlayabilirsiniz
Çok teşekkür ederim sizde sisteskopi mi oldunuz mesanede yara mı vardı? Bende diyat yapacagım onerecegınız bır sey olur mu

Çok teşekkür ederim sizde sisteskopi mi oldunuz mesanede yara mı vardı? Bende diyat yapacagım onerecegınız bır sey olur mu
Bende sistoskopi oldum. İlginç bir şekilde benim mesanede hiçbir sıkıntı görünmedi. Ama ağrılı mesane sendromu hastalığının bütün belirtilerini en kötü haliyle yaşadım malesef aylarca...
Şuan çok şükür iyi durumdayım, hastalık geçmiş değil ama eski günlerdeki gibi de değilim.

Geçmiş olsun bende 5 aydır çekiyorum sık idrara çıkma yanma baskı çok Dr. Gezdim en sonda özele gittim endometriozis çikolata kisti tanısı konuldu . 4. Evresine gelmişim ve ameliyat dedi ama yaşımdan ötürü geçici menopoz iğnesi vuruldum fakat şikayetlerim devam etti özelikle mesane sıkıntısı en son artık tak etti canıma Dr. Gittim beni ürolojiye yönlendirdi ve üç gün önce sistoskopi yapıldı mesane duvarımda enfeksiyon yara varmış Dr. Yaktı sonra uyandığımda sonda takılıydi inanılmaz bir yanma baskı fenaydı o gece hastanede yattım bir hafta sonra yine gel dedi bir ilaç salacaklar mesaneye öyle dedi antibiyotik verdi iki haftalık tedavi üç gün oldu işlem göreli fakat dün kanama oldum sancım yanmam baskı hala mevcut pzrtsi bekliyorum sabırla

Bende sistospki oldum ağrılı mesane kronik sistit tanım bana da Dr. Bir hafta sonra mesaneden ilaç vereceğini söyledi nasıl bir şey bilmiyorum tek bildiğim şuan ağrıdan kivrandigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…