Çatlaklar Ağrılı göğüs ucu yarıkları

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

mugenehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2
0
MERHABA HERKESE!!!
BENDE YENİ ÜYE OLDUM 2010 ŞUBAT ANNESİYİM.GÖĞÜS UÇLARIM EMZİRMEKTEN YARILDI KANIYOR DA ARA ARA.VE AĞRI OLUYOR EMZİRDİKTEN SONRA.DOKTORUN VERDİĞİ KREMİ KULLANDIM GEÇİRMİYOR.YİNE DOKTOR KARBONATLI SUYLA SİL DEDİ ODA FAYDA VERMEDİ.BİLDİĞİNİZ BİŞEYLER VARMI ARKADAŞLAR NE YAPAABİLİRİM VALLA AĞLAYARAK EMZİRİYORUM:sinifsinif:

bende aynısını yaşamıştım hiç bişey fayda etmiyor geçmesini bekleyecen. geçincede emzirmek öle zevkli oluyorki

MERHABA HERKESE!!!
BENDE YENİ ÜYE OLDUM 2010 ŞUBAT ANNESİYİM.GÖĞÜS UÇLARIM EMZİRMEKTEN YARILDI KANIYOR DA ARA ARA.VE AĞRI OLUYOR EMZİRDİKTEN SONRA.DOKTORUN VERDİĞİ KREMİ KULLANDIM GEÇİRMİYOR.YİNE DOKTOR KARBONATLI SUYLA SİL DEDİ ODA FAYDA VERMEDİ.BİLDİĞİNİZ BİŞEYLER VARMI ARKADAŞLAR NE YAPAABİLİRİM VALLA AĞLAYARAK EMZİRİYORUM:sinifsinif:

mügenehir seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam sana kesin geçiren bir yöntemin olduğunu söylemeyi çok isterdim, ama inan bende senin gibi ağlaya ağlaya emzirdim bebeğimi. o kadar çok ağrılar çektim ki tam üç ay anlatamam . inşallah senin öyle o kadar sürmez.nasıl geçicek biliyormusun kremmiş karbonatlı suymuş hepsi boş, bebeğini emzirdikçe geçicek zamana bırak inşallah çok uzun zaman sürmez bir an evvel iyileşir.güle güle büyüt bebişini:ecrin_bebek:

canim ablam yeni dogum yapti ilk hafta cok kotuydu sonra bunlarla gecti diyebilirim bir dene istersen
1 tahinin kavanozda ustunde biriken yeri susam yagi bu cok iyi,,,
2 lansinoh bu super canim cok ise yaradi ins sendede yarar eczanelerde bulabilirn,,

3-10 ayva cekırdegının uzerıne gul suyu sık 1-2 gun beklet o özelenıyo yanı agdalanıyo onu sür canım. benım onunla gectı..

X