Ağrılarım var geçmiyor bıktım

careariyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
1
0
1
29
Yıllar önce ilk olmuştu üst diş etlerimde sürekli zonklama acı veriyor şiddetli bir ağrı o zaman diş hekimine gittim 20 lik diş dedi çektirdim yine de geçmedi nörolojiye gittim migren de var ama baş ağrısı değil ki diş etimde zonklama ve şidedei rahatsız edici bir ağrı sürekli ağrı kesici de geçirmiyor . Neyse beyin MR da çekildi hipofiz adenomu çıktı ama bu ağrılar ondan olmaz dediler zaten adenom için de hormonlar falan da normal olunca sadece takip önerdiler önemli de görmediler. Ama ağrılarım hiç geçmedi hiç delirecektim bir tanıdığım nöropatik ağrı olabilir falan dedi Ftr ye falaln gittim neyse duxet diye bir antidepresana başlattı o ilaç bana gerçekten iyi geldi bu ağrılarıma hatta migrenim bile iyi geldi çok rahatlamıştım 5-6 yıl kullandım bırakmayı hiç düşünmedim tabi çünkü eski o ağrıların olmasından çok korkuyordum . Gelelim şimdiye evlendim 1.5 yıl oldu ve artık çocuk düşünmemeye başladım 5 ay önce duxeti bıraktım başta iyiydim ama son 2 aydır yıllar önce çektiğim o ağrılar tekrar başladı . Her nedense hormonlardan mı etkileniyorsa adet başlangıcından başlıyor yumurtlama geçene kadarki 2-3 hafta full o diş etimde zonklama zonklama nabız atar gibi sürekli rahatsız edici o ağrı geri geldi ağrı kesici de kullanmak istemiyorum çocuk düşündüğümüz için ama dayanamıyorum dualar okuyorum . Tekrar diş hekimine gitttim ağrının olduğu taraf değil de diğer tarafta 2 çürük varmış dolgu yaptırdım ve diş sıkmaya bağlı olabilir bu ağrıları dedikleri işin diş plağı da yaptırdım 1 ay olacak diş plağı kullanalı ama ona da dayanamıyorum zaten ağrı oluyor onu da takımca iyice sıkıyor daha da artıyor. Eşim de beni anlıyor aslında ama yine de psikolojik diye düşünüyor ağrı şiddetini anlayamıyor sanki ben ağrıyı isteyerek yapıyormuşum gibi düşünmezsen olmaz falan diyor öyle bir şey değil işte onu anlayamıyor . Bundan dolayı ilişkimiz de zarar görüyor bebek istemimiz de stresten ağrılarım stresinden olmuyor belki de çünkü herşeye baktırdık en son rahim filmi de çektirdim eşimde de bende de organik bir sorun yok bebek işin . Kendimi suçlu hissediyorum işte bu ağrılardan da bıktım usandım böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum ağrılar o kadar kötü ki delircem parol içiyorum sadece zaten hiç işe yaramıyor . Psikoterapiye başlamayı düşünüyorum ama ondan da korkuyorum sanki ilaç istemiyorum bebek işini ertelemek istemiyorum ama ilaçsız da terapi ile geçecek mi geçer mi inanamıyorum keşke geçse bir daha da hiç olmasa nolur allahım . Napıcağımı bilmiyorum sadece şu saçma ağrıdan kurtulmak istiyorum ve eşimle sağlıklı evladımız olsun ve mutlu olalım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…