- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar yaptıktan sonra agrı oluyor sanki içim çıkacakmış gibi geliyor.... ve idrarı yaptıktan sonra hala da idrar varmış gibi his oluyor bekliyorum ama gelmiyor içim çıkacak gibi oluyor acıyor ama bişey yok sonra geliyor idrar ama az az geliyor. acaba ne sorun var?
geçmiş olsun canım. idrar yolları enfeksiyonu var sende. hemen eczeneden piyoleseptin al veya eczacıya sor ona göre antibiyotik verir zaten al iç geçer.
Allah şifa versin..
idrar yollarıniltihplanmış ve üşütmüşün muhtemelen. Bendede böyle olduğunda doktora her gittiğimse aynısı olurdu. Genelde antibiyotik kullanımı şarttır.
Sen yinede ılık suya karbonat at onunla yıka genital bölgenide. Şimdiden geçmiş olsun
kızlar bide regl'im uzadı acaba bununda etkisi var mıdır
kızlar bide regl'im uzadı acaba bununda etkisi var mıdır
cnm benimde bu ay seninle aynı sorunlar oldu hatta idrar sonunda kan bile geldi bu aralar antibiyotik kullandın mı ben diş sorunumdan dolayı 4 kutu kullanmıştım yan etkisi olarak oluştu bol su iç sık sık idrara çık probiyotik yoğurt ye kızlar enfeksiyon hamileliği engeller mi
geçmiş olsun canım. idrar yolları enfeksiyonu var sende. hemen eczeneden piyoleseptin al veya eczacıya sor ona göre antibiyotik verir zaten al iç geçer.
Allah şifa versin..
cnm benimde bu ay seninle aynı sorunlar oldu hatta idrar sonunda kan bile geldi bu aralar antibiyotik kullandın mı ben diş sorunumdan dolayı 4 kutu kullanmıştım yan etkisi olarak oluştu bol su iç sık sık idrara çık probiyotik yoğurt ye kızlar enfeksiyon hamileliği engeller mi
canım idrar yolların iltihaplanmış...reglle bir ilgisi yok ama idrar yolu enfeksiyonu en fazla regl döneminde ortaya çıkar o dönemde enfeksiyon riski fazladır.....temizliğine çok dikkat et....
büyük ihtimal idrar yollarında iltihap var canım geçmiş olsun bende 3 yıl önce yaşamıştım 15 gün kadar ilaç tedavisi görmüştüm
tekrar geçmiş olsun
canım ilaç tedavisi de mi? idrar testi mi yaptılar peki...
sadece idrar yolu enfeksiyonu olmayabilir. regl bittikten birkaç gün sonra git bence doktora ve eritrosit miktarına baksın, böbrek ya da safra kesesinde kum da olabilir. o da aynı belirtileri verir çünkü... kafana göre ilaç alma bu yüzden :)
akıl vermeye bakar mısınız
"eczaneden ilaç al"mış
eczanelerin ne zamandan beri ilaç yazma gibi bi durumu oldu
doktora gidip idrar tahlili yaptırmak çok mu zor
o eczanelerde zaten çoğunlukla kalfalar duruyo
bilip bilmeden öyle ilaç alınmaz!
neslyy canım doktor arkadaşın öyle dediyse bende alayım ondan sana bir yan etkisi oldu mu peki tanıdık ezacı var ona sorarım öyle alırım. fiyatı ne kadardı aşagı yukarı