• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağrılarım için güncelleme

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
154
25
13
20
herkese merhaba buraya birkaç kez daha bu konuyla alakalı bir şeyler yazmıştım bu sefer güncelleme yapmak istiyorum, geçmeyen sol kol ağrım ve göğüs ağrım var kardiyolojiye gittim eko, ekg ve efor hepsi yapıldı bir sorun çıkmadı. birkaç haftadır iyiydim semptomlarım tekrardan başladı ağrılarım var. bugün boynumla sırtıma bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı girdi elim ayağım boşaldı resmen. sizce sebebi nedir doktor pek çok sebep saydı ama aynılarını yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? (psikolojik dışında)

herkese merhaba buraya birkaç kez daha bu konuyla alakalı bir şeyler yazmıştım bu sefer güncelleme yapmak istiyorum, geçmeyen sol kol ağrım ve göğüs ağrım var kardiyolojiye gittim eko, ekg ve efor hepsi yapıldı bir sorun çıkmadı. birkaç haftadır iyiydim semptomlarım tekrardan başladı ağrılarım var. bugün boynumla sırtıma bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı girdi elim ayağım boşaldı resmen. sizce sebebi nedir doktor pek çok sebep saydı ama aynılarını yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? (psikolojik dışında)
Buyun fıtığı ya da düzleşmesi olabilir bu dediğin ağrıları ben sürekli yaşıyorum boynumda fıtık var diye. Beyin sinir veya fizik tedavi bölümünden randevu alıp git bi mr çektir geçmiş olsun

herkese merhaba buraya birkaç kez daha bu konuyla alakalı bir şeyler yazmıştım bu sefer güncelleme yapmak istiyorum, geçmeyen sol kol ağrım ve göğüs ağrım var kardiyolojiye gittim eko, ekg ve efor hepsi yapıldı bir sorun çıkmadı. birkaç haftadır iyiydim semptomlarım tekrardan başladı ağrılarım var. bugün boynumla sırtıma bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı girdi elim ayağım boşaldı resmen. sizce sebebi nedir doktor pek çok sebep saydı ama aynılarını yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? (psikolojik d

psikoloji dışında demişsiniz ama psikolojik te olabiliyor malesef çünkü ben aynısını yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı ama psikolojik olduğu söylendi tabi siz doktoru ihmal etmeyin gidin ancak o şekilde rahatlarsınız geçmiş olsun

psikoloji dışında demişsiniz ama psikolojik te olabiliyor malesef çünkü ben aynısını yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı ama psikolojik olduğu söylendi tabi siz doktoru ihmal etmeyin gidin ancak o şekilde rahatlarsınız geçmiş olsun
evet gittim çoğu doktora ama gene de içim rahatlamıyor

herkese merhaba buraya birkaç kez daha bu konuyla alakalı bir şeyler yazmıştım bu sefer güncelleme yapmak istiyorum, geçmeyen sol kol ağrım ve göğüs ağrım var kardiyolojiye gittim eko, ekg ve efor hepsi yapıldı bir sorun çıkmadı. birkaç haftadır iyiydim semptomlarım tekrardan başladı ağrılarım var. bugün boynumla sırtıma bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı girdi elim ayağım boşaldı resmen. sizce sebebi nedir doktor pek çok sebep saydı ama aynılarını yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? (psikolojik

Eğer göğüs bölgesinde ağrı varsa akciğer filmi çektirmenizi de öneririm çünkü doktor bana boyun düzleşmesi göğüse vurmaz dedi ama sırt ve kolda olur

akciğerle alakalı ne olabilir
Eğer göğüs bölgenizde kaburganız da ağrı ve batma var ise kardiyoloji de bir şey çıkmadıysa bir de göğüs hastalıklarına gidin çünkü internete bir adam sırt ağrısı boyun ağrısı için 5 ay fizyoterapi görüyor meğer akciğerlerinde nodül varmış hele sigara kullanıyorsanız mutlaka akciğerlerine baktırın derim ..

Eğer göğüs bölgenizde kaburganız da ağrı ve batma var ise kardiyoloji de bir şey çıkmadıysa bir de göğüs hastalıklarına gidin çünkü internete bir adam sırt ağrısı boyun ağrısı için 5 ay fizyoterapi görüyor meğer akciğerlerinde nodül varmış hele sigara kullanıyorsanız mutlaka akciğerlerine baktırın derim ..
sigara kullanmıyorum kalbimdeki ağrı tam kalbimin üstünde yani doktor bana sebepler sayarken bunu saymamıştı aslında teşekkürler gene de umarım bir şey yoktur

Sigara kullanmıyorsanız ve aile de böyle bir şey yoksa sanmıyorum o zaman benim de aynı sizin gibi ağrım var göğüs bölgesinde beyin cerrahisine gittim o da boyun düzleşmesi kaburga da ağrı yapmaz dedi internette araştırırken bir Prof paylaşımını gördüm boyun düzleşmesi için 5 aydır fizik tedavi gören birinin aslında akciğerlerinde nodülü varmış diye

Hangi sebepleri saydı nelerden olabilirmiş yaşadıklarınızın aynısını bende yaşıyorum yaklaşık 7-8 aydır bir çaresini bulamadım.Siz bir çaresini bulabildiyseniz yazabilir misiniz rica etsem.

Hangi sebepleri saydı nelerden olabilirmiş yaşadıklarınızın aynısını bende yaşıyorum yaklaşık 7-8 aydır bir çaresini bulamadım.Siz bir çaresini bulabildiyseniz yazabilir misiniz rica etsem.
memede kist, stres, uykusuzluk vs. yapabilir bana fizik tedaviye devam et dedi. artık ağrı olsa da stres olsam bile bir şey olmadığını bilmek beni rahatlatıyor

Back