• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agrılar ve akıntı ?

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
İyi akşamlar kızlar ben 15haftalık hamileyim 4 5 gündür kokulu renksiz bir akıntım var afedersiniz çamaşırım hep terlemişim gibi ıslak ve bugünde bel,belimin sol kısmı ve karnımın alt kısımlarında agrı var acaba üşüttüm mü diye düşündüm ama doktor kontrolüme 2hafta var ama agrılarım devam ederse yarın gitmeyi düşünüyorum sizce bunlar neden oluyor olabılır bilgisi olan arkadaşların Beni de bilgilendirmesini rica ediyorum ??

Enfeksiyondur canim hamilelikte cok yaygin dikkat edilmesi gerekiyor devletin aciline gidip idrar kulturu ver sonucu dr una arayip bildir tek kullanimlik ilac veriyorlar ihmal etme

Enfeksiyondur canim hamilelikte cok yaygin dikkat edilmesi gerekiyor devletin aciline gidip idrar kulturu ver sonucu dr una arayip bildir tek kullanimlik ilac veriyorlar ihmal etme
Suan acile gitsem iyi yapmış olurmuyum acaba sırtıma vuruyor artık agrı :(

Sirta vuran agriysa kumda dokuyor olabilirsin bende yasadim bol su icmekten baska ilaci yok
Normalde aşırı su içen bi insanım ama hamilelikte maalesef ki su içmek bile miğdemi bulandırıyo cok su içmek istemiyorum hiç içmiyorum hatta :(

Back