Ağrılar beni korkutuyor :S

Yarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
32
0
Merhaba. Kalbime uzun bir süredir hafif hafif ani ağrılar giriyodu fakat son zamanlar bu ani ağrılar arttı ve şiddetlendi,hızlı bi şeyler yaptığımda kalbim hemen hızlı hızlı çarpmaya başlıyo hatta ağrı girer gibi oluyo,sol kolumda ağrılar meydana geliyo,ağır bir iş yapamıyorum hemen yoruluyo kalbim arada nefes almakta zorluk çekiyorum. Üstelik son zamanlarda sol elimle bişeyler içtiğimde fark ettim ki sol elim hafiften titriyo. Kalip ağrılarım iyicene arttı ve gerçekten endişeleniyorum ama korkudan doktorada gidemiyorum :/ Bu arada yaşım 19 ve 5 sene voleybol oynadım bırakalı 2buçuk sene oldu. Sizce ne yapmalıyım ve buna neden olan şey ne olabilir :S Ve bu arada ağrılar ani hareketlerimde olduğ kadar durup dururkende olabiliyor.

Son düzenleme:
Bence doktora gitmelisin bir an önce.
Bu çarpıntılar bende de oluyodu ama hareket ettiğimde.
Senin durup dururken oluyosa mühim bir durum olabilir.
Kalp şakaya gelmez doktora gitmeni öneririm hemen
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey çıkmaz

İnşallah yoktur ciddi bişey. Fazlasıyla stresli bi insanım stresle birlikte daha da şiddetleniyo sanırım. Teşekkür ederim

Evet kesinlikle stresle çok artıyor.
Ekg çekerler,ultrasonla bakarlar kalbinize, gerekirse holter takılır.Ama mutlaka doktora görünmelisiniz
Geçmiş olsun tekrar:)

canım öncelikle çok geçmiş olsun ilk olarak doktora gitmen gerekiyor, bahsettiğin şikayetlerden bendede vardı kalbime kramp giriyor gibi oluyor, sol kolum uyuşuyor, nefes almakta zorlanıyordum, aileme söylediğimde hep üşütmüşsündür iyi giyinmiyorsun gibi yorumlarda bulundular kötü bir durum kimse kondurmak istemez tabi, ama uzun bir süre geçmesine rağmen şikayetlerim geçmedi ve bir kardiyoloji uzmanına gittim iyikide gitmişim o yıl 22 yaşındaydım doğuştan kalbimin sol kapakçığında sarkma olduğunu öğrendim kalbim kanın bir kısmını pompalayamıyormuş ve o kan geriye kaçıyormuş 22 yıl sonra nüksetti, ailemde sülalemde kalp rahatsızlığı olan kimse yok bende olmuş Allah beterinden saklasın, ihmal etme birtanem doktora git en azından erken tedbir almış olursun, öğrendiğimin üzerinden 3 yıl geçti alıştım yorulmamaya çok fazla stres yapmamaya özen gösteriyorum, stres üzüntü zaten bütün hastalıkların baş nedeni... umarım önemli bir şey yoktur ama sakın ihmal etme canım şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
Evet kesinlikle stresle çok artıyor.
Ekg çekerler,ultrasonla bakarlar kalbinize, gerekirse holter takılır.Ama mutlaka doktora görünmelisiniz
Geçmiş olsun tekrar:)

Çok teşekkür ederim inşallah birşey yoktur :) :) En son 1 buçuk sene önce ekg çekildi ve bişey yoktu ama 1 buçuk sene içerisinde bir çok şey değişebilir tabi ki

Çok saol hayatım :) Evet aynı şekilde ailemde üşütmekten dolayı olduğunu söylüyor ama üşütmekten bu kadar olmaz diye düşünüyorum bende,benim de uzunca bir süredir bu şekilde ağrılarım devam ediyor hatta anlatttığım gibi zamanla hafifleyeceğine daha da arttı. İyi ki gitmişsin zamanında doktora canım,bizde de kalp rahatsızlığı olan yok ama aynı şekilde bende olabilir belki de :S Mesela şuan elimi kalbin biraz üzerine koyup hafiften bastırdığım da ağrı acı hissediyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelebilirim canım çok çok saol :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…