• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrıdan yerimde duramiyorum. Lütfen yol gösterin.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Muniş gerçekten cok çaresizim lütfen çözüm bulana kadar konumu kaldirma olur mu. ?

Arkadaşlar 1 buçuk aylık hamileyim.
Zaten bu zamana kadar en cok dişimden cektim.

Korkuyorum dişçiden. Ne zaman dişim agrisa kesin apse yapar ve antibiyotik kullanirim sonra da tekrar dişçiye gitmeye korkarım.

Şu anda felaket sekilde sol bogazim ve başıma kadar sol tarafim agridan uyuşmuş durumda ve doktorum ilk 3 ay antibiyotik yok dedi.
Zaten cogu seye sınırlandırma getiren bir kadin.
Ve geri döndüm. Şu an tekrar dişim agriyor. Cildiracagim elimden bisey gelmiyor.
Yine bir anda disim apse yapti ve agrı saplandi.
Allah askina siz 3 ay dolmadan hiç mi kullanmadiniz ya.

Hayır bayramdan bayrama disini fircalayan insanların ne curugu olur ne agrisi . Ben gunde 2 kere fircalarim ustune her yemek sonrasi agzimi calkalarim yok dişime sanki asfalt dokmusler gibi cürür. Bıktım yaaa ne nane yiyecem şimdi ben: ( : (

Geçmiş olsun. Gebelik düşünüyorsan neden doktora gitmedin zamanında?
Korkuyorum demişsin de, zamanında gitsen bu ağrının yarısını yaşamayacaktın.

Geçmiş olsun. Gebelik düşünüyorsan neden doktora gitmedin zamanında?
Korkuyorum demişsin de, zamanında gitsen bu ağrının yarısını yaşamayacaktın.
Gebelik planli olmadı aslında ama ne olursa olsun kaç kez discinin önünden döndüm. Bünye olarak morfin disimi uyusturmaz hep acı çektiğim için korkuyorum

Karanfili ezin zeytinyaginda bekletin cam kavanozda surun bebeklere dis cikarirken iyi geliyor... ya da karanfil cigneyin o disin üstünde

Gebelikte kullanilabilen antibiyotik ve agri kesiciler var.
Hatta bircok antibiyotigin gebelik kategorisi b'dir.
Doktorunuz istese yazabilir.

Bir de diş hekimine danışsanız belki vardır bir hal çaresi. Yani ağrıdan ölen birine ilaç verilmediğini zannetmiyorum, gebelik için sıkıntı olmayan ilaçlar veriliyordur muhakkak. Geçmiş olsun.

Gebelikte kullanilabilen antibiyotik ve agri kesiciler var.
Hatta bircok antibiyotigin gebelik kategorisi b'dir.
Doktorunuz istese yazabilir.
Hayır çıldırıyorum esimiesimi şimdi eczaneye gönderdim hamile birinin kullandığı antibiyotik yok demiş. Kullanamaz demis

Doktora git mutlaka, ben Yeni hamileyken çok ağır Boğaz enfeksiyonu geçirdim, antibiyotik kullandım, abse olduğuna eminsen dr a gidip antibiyotik kullanman gerekir, parol de gebelerde kullanılan bir ağrı kesici. Ama sen doktorla konuş mutlaka

Karanfili ezin zeytinyaginda bekletin cam kavanozda surun bebeklere dis cikarirken iyi geliyor... ya da karanfil cigneyin o disin üstünde
Karanfil de yok zeytinyagi da.
Uyusturucu sprey var ağız için.
Agridan çok apseden korkuyorum ve yanagim o kadar siserki gözüm kapanir agzim sisen tarafa kayar. Kimseye bakamam

Gebelik planli olmadı aslında ama ne olursa olsun kaç kez discinin önünden döndüm. Bünye olarak morfin disimi uyusturmaz hep acı çektiğim için korkuyorum
Ben de ağrı çekeceğime çekilmesindeki acıyı ya da çok rahatsız olduğum dolgu sesine katlanırım ki o diş çürüyüp ağrı yapmasın, ağız sağlığımı bozmasın, diğer dişlerimi de çürütmesin diye...
İnşallah bir çözüm bulursunuz

Doktora git mutlaka, ben Yeni hamileyken çok ağır Boğaz enfeksiyonu geçirdim, antibiyotik kullandım, abse olduğuna eminsen dr a gidip antibiyotik kullanman gerekir, parol de gebelerde kullanılan bir ağrı kesici. Ama sen doktorla konuş mutlaka
Eminim kendimi biliyorum. Peki bebeginize bir zarari oldu mu

Ben de ağrı çekeceğime çekilmesindeki acıyı ya da çok rahatsız olduğum dolgu sesine katlanırım ki o diş çürüyüp ağrı yapmasın, ağız sağlığımı bozmasın, diğer dişlerimi de çürütmesin diye...
İnşallah bir çözüm bulursunuz
Teşekkür ederim. Şu an bir çözüm yok.
Disimden çok bogazima indi ağrı o derece. Esim eczaneye gitmişti oda antibiyotik vermemis uyusturucu sprey vermis. Aynisi bende var zaten

Teşekkür ederim. Şu an bir çözüm yok.
Disimden çok bogazima indi ağrı o derece. Esim eczaneye gitmişti oda antibiyotik vermemis uyusturucu sprey vermis. Aynisi bende var zaten
Böyle bir şey buldum ama işe yarar mı bilmiyorum;

1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok

Alıntı...

Bir de diş hekimine danışsanız belki vardır bir hal çaresi. Yani ağrıdan ölen birine ilaç verilmediğini zannetmiyorum, gebelik için sıkıntı olmayan ilaçlar veriliyordur muhakkak. Geçmiş olsun.
Valla bilmiyorum doktorum yok dedi ya seni kaybederiz ya çocuğu. O yüzden seni seçeriz dedi. Şaşırdım ya. Ağlıyorum sürekli

Valla bilmiyorum doktorum yok dedi ya seni kaybederiz ya çocuğu. O yüzden seni seçeriz dedi. Şaşırdım ya. Ağlıyorum sürekli

Back