Bugüne kadar dilerimde ne bir ağrı ne bir sızı hiç olmazdı. ama 15 gündür sol alt çenem yemek yerken ağrımıyor ama gece hem çenem hem kulağım ağrıyor mafoldumben sabahlara kadar ağlıyorum ağrısından..belli bi dişim ağrımıyor..hele sabah kalktığımda sanki o ağrıyı gece çekmemişim gibi....mafoldumben napcağımı şaşırdımsenağlama
20'lik dişleriniz çıktı mı onlar çıkarken zorlanıo öyle oluo benimde öyle olmuştu we nerdeyse 1yıl oldu hala çıkmadılar ameliyatla alalım dediler ama korktum:çok üzgünüm:
amin canlarım...bugün doktora gittim diş etlerimde yoğun bi şekilde ilthap,en arka dişim çürümeye başlamış ve diğer dişin köküyle kelepçe olmuş ( yarın Allah'n izniyle küçük bir operasyonla alacaklar dişimi (
Bugüne kadar dilerimde ne bir ağrı ne bir sızı hiç olmazdı. ama 15 gündür sol alt çenem yemek yerken ağrımıyor ama gece hem çenem hem kulağım ağrıyor mafoldumben sabahlara kadar ağlıyorum ağrısından..belli bi dişim ağrımıyor..hele sabah kalktığımda sanki o ağrıyı gece çekmemişim gibi....mafoldumben napcağımı şaşırdımsenağlama