Ağrıdan ölmek üzereyim ne olur aynı şeyi yaşayanlar yardım edin :(

Hera34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
384
386
103
merhaba, ben hashimato hipotiroiditi hastasıyım.. Ama ilaçlarımı kullanmamak için direniyorum resmen, sonra da ölüyorum ağrılardan.. Neredeyse son 4-5 aydır reglim oldukça düzensiz.. Demir eksikliğine bağlı anemim de vaaar, doktorumun söylediğine göre de pco bir yumurtalığa da sahibim.. Kanamalarım oldukça az, arada bir de yoğun kanamam oluyor.. Haziran ayında hafif de olsa normal oldum, bu ay inanılmaz ağrılı ve de nerdeyse acıdan çıldırtacak bir regl dönemim oldu.. Şu anda ise yumurtlama(ovulasyon) dönemimdeyim.. Ama inanır mısınız ağrıdan ölmek üzereyim.. Ve de bir sonraki periyoduma ortalama 15 gün var...
Regl dönemlerimde bu kadar aşırı ağrıya alışkınım ama son birkaç aydır bu şekilde olması beni korkutmaya başladı.. Şu anda mesela yumurtalıklarım şiş gibi ki sağ tarafımın şiş olduğunu görüyorum ben de bakınca.. Ve kramp gibi ağrılar oluyor..
Açıkçası yumurtalıklarımda ya da rahimde bir sıkıntı var herhalde diye düşünmeye başladım.. Benimle aynı şeyleri yaşayan varsa, yardımcı olabilir mi?

Not: bekarım..

Doktorun dediklerini yapmalısın sağlığın için.

Yaşamadım ama ilaçlarını kullanmanı öneririm ve bir doktor demişti adetin başlamadan önce apranax ve ya kadınlara özel adet ağrı kesicilerinden bir tane alman tüm adetin daha rahat geçmesini sağlar sanıyorum.

Doktorun dediklerini yapmalısın sağlığın için.

Yaşamadım ama ilaçlarını kullanmanı öneririm ve bir doktor demişti adetin başlamadan önce apranax ve ya kadınlara özel adet ağrı kesicilerinden bir tane alman tüm adetin daha rahat geçmesini sağlar sanıyorum.

Teşekkür ederim.. Yeniden başladım ilaçlarıma, iki gündür de kullanıyorum.. Yarın da kadın doğum uzmanından randevu aldım.. Ama korktum açıkçası aylardır bu şekilde düzensizlik yaşayınca.. Sanki birileri yumurtalıklarıma ve rahmime bıçak saplıyormuş gibi bir ağrım var, delirmek üzereyiim :KK14: :(

Teşekkür ederim.. Yeniden başladım ilaçlarıma, iki gündür de kullanıyorum.. Yarın da kadın doğum uzmanından randevu aldım.. Ama korktum açıkçası aylardır bu şekilde düzensizlik yaşayınca.. Sanki birileri yumurtalıklarıma ve rahmime bıçak saplıyormuş gibi bir ağrım var, delirmek üzereyiim :KK14: :KK43:
Rica ederim ne demek siz dikkat edin kendinize önemli olan o,sıcak havluda iyi gelir.

her sabah 1 tane eutyrox almak çok zor bişey değil, ben de içiyorum.
B12 yüzünden unutmak da güzel bir şey değil :) alıyorum zaten artık ilaçlarımı merak etmeyin.. ama yine de çok da düzenli seyrettiğini söyleyemeyeceğim menslerimin..

Gittim doktora; herşey normal diyor ama ağrıma çözüm yok :)

Back