- 12 Temmuz 2015
- 384
- 386
- 103
merhaba, ben hashimato hipotiroiditi hastasıyım.. Ama ilaçlarımı kullanmamak için direniyorum resmen, sonra da ölüyorum ağrılardan.. Neredeyse son 4-5 aydır reglim oldukça düzensiz.. Demir eksikliğine bağlı anemim de vaaar, doktorumun söylediğine göre de pco bir yumurtalığa da sahibim.. Kanamalarım oldukça az, arada bir de yoğun kanamam oluyor.. Haziran ayında hafif de olsa normal oldum, bu ay inanılmaz ağrılı ve de nerdeyse acıdan çıldırtacak bir regl dönemim oldu.. Şu anda ise yumurtlama(ovulasyon) dönemimdeyim.. Ama inanır mısınız ağrıdan ölmek üzereyim.. Ve de bir sonraki periyoduma ortalama 15 gün var...
Regl dönemlerimde bu kadar aşırı ağrıya alışkınım ama son birkaç aydır bu şekilde olması beni korkutmaya başladı.. Şu anda mesela yumurtalıklarım şiş gibi ki sağ tarafımın şiş olduğunu görüyorum ben de bakınca.. Ve kramp gibi ağrılar oluyor..
Açıkçası yumurtalıklarımda ya da rahimde bir sıkıntı var herhalde diye düşünmeye başladım.. Benimle aynı şeyleri yaşayan varsa, yardımcı olabilir mi?
Not: bekarım..
Regl dönemlerimde bu kadar aşırı ağrıya alışkınım ama son birkaç aydır bu şekilde olması beni korkutmaya başladı.. Şu anda mesela yumurtalıklarım şiş gibi ki sağ tarafımın şiş olduğunu görüyorum ben de bakınca.. Ve kramp gibi ağrılar oluyor..
Açıkçası yumurtalıklarımda ya da rahimde bir sıkıntı var herhalde diye düşünmeye başladım.. Benimle aynı şeyleri yaşayan varsa, yardımcı olabilir mi?
Not: bekarım..