- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ağrı yardım
- Konu Sahibi stbmerve
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik belirtileri hamilelikte ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hiç olmadı inşallah ta olmaz son aylar yeterince zor zaten bası rahat olsun bariKuzular 5 buçuk haftalık hamileyim ağrım bulantım kusmam hiç yok normal mi?
Normaldir ne demek istediginizi anladım sanırım. Ben de bebegimin hareketlerini hissedene kadar hep kendimi dinliyodum hatta bir gün bayağı ağladım bebegimi kalbimde hissediyorum kesin bir şey oldu diye ertesi gün saglik ocağında kan idrar testim vardı. Ebeye söyledim bebeğimi hissedemiyorum icimden bir ses bir şey oldu diyor doktora gitmeli miyim dedim o da endişe etme olur böyle hisler. Eğer bebeğine bir şey olursa sağlıksız bebektir. Sağlıklı bebeğe hiçbir şey olmaz sağlıksız bebeğe olur o yüzden sıkıntı etme kendine demişti sen de rahat ol. Eğer bebeğine bir şey olursa Allah korusun. Sağlıksız bebektirBaşlarda uyku halim vardı göğüs agrım da şimdi yok gibi bu normal mi
başlarda varmıştı?8 haftalik hamileyim hala bi sikayetm yok
Hayir usg kan tahlili olmasa anlamazdm o kadar belirti bekledim ama olmadi ilk gebeligim kasik bel gogus agrisi cok net yasadm ama ikincide hala belirtim yok 8.haftam bugun bitti hala yok dun ozellikle parfum kullandm dokunurmu koku diye ama yok hic banamisin demediPeki
başlarda varmıştı?
:) olmaması daha iyi tabi bende başlarda olup şimdi olmamasından korktum birazHayir usg kan tahlili olmasa anlamazdm o kadar belirti bekledim ama olmadi ilk gebeligim kasik bel gogus agrisi cok net yasadm ama ikincide hala belirtim yok 8.haftam bugun bitti hala yok dun ozellikle parfum kullandm dokunurmu koku diye ama yok hic banamisin demedi
Merhaba canim.simdi gordum yazini.ben de oyleyim.baslarda hiss ediyordum,ama simdi tik bile yok.acaba ilerlemiyormu diyorum ama idrar testi koyulasiyor gunu gunden cok sukur.ayin 8i gidicez keseyi gormeye.o zamana kadar cok heyecanliyim.sende nasil kalp atislarini duydunmu?ben kendimde bos gebelikten korkuyorumHiç ve ya hep olsa neyse benim başlarda olup şimdi olmayınca bebeğime birşey mi oldu korkusu oldu