Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EVET CANM AĞRIN OLDUĞUNDA YUMURTAN ÇATLIYOR DEMEKTİR.bende çok sancı çekerim sıkılırdım ama dr um bu allahın br lütfu sana dediğinde ne demek istediğini anlamamıştım şimdi anlıyorum.herkeste olmuyor o ağrı
selam kızlar. ben 31 günde bir adet oluyorum. 31-14=17 , 17. gün yumurtlamış mı oluyorum. yani 17. günmü ilişkiye girmem lazım. 17. günden önceki iki gün ve sonraki iki günmü. kafam benimde çok karışık. banada bu hakkında yardım edebilirmisiniz
selam kızlar. ben 31 günde bir adet oluyorum. 31-14=17 , 17. gün yumurtlamış mı oluyorum. yani 17. günmü ilişkiye girmem lazım. 17. günden önceki iki gün ve sonraki iki günmü. kafam benimde çok karışık. banada bu hakkında yardım edebilirmisiniz
CANIM MERHABA.. ANLADIĞIM KADARI İLE BİRAZ STRESLİSİN.. STRES YAPMA ÖNCE OKUDUKLARIMA GÖRE BAZILARININ YUMURTLAMALARI HER AY DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYORMUŞ.. 13-18-19 GİBİ AYA GÖRE DEĞİŞİYORMUŞ İSTERSEN TEST AL ÖYLE TAKİB ET... MESELA BEN BU AY ADETİM BİTTİ İLİŞKİYE BAŞLADIM GÜN AŞIRI ŞEKİLDE HALA DEVAM EDİYORUM ADETİME 6 GÜN KALDI.. BAKALIM.. MORALİNİN BOZMA OLURMU.... İNŞALLAH TEZ ZAMANDA OLUR..
çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Yardimlariniza Yazilariniza Zaman Ayirdiğiniz Için Ama Inanin Kariştiriyodum Inşallah Sağlikli Sihhatli çok Güzel Bi Bebeğim Daha Olurr Inşallah Isteyen Herkesin Olurr Rabbim Boş Birakmasin Kollarimizi