Agri Kesici kullanmak regl kanamasini keser mi?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Regl basladiktan sonra alinan agri kesici kanamaya engel olur mu minoset ictim sadece.
Majezik kullanirdim etki etmezdi ama

Bence oluyor her seferinde içmiycem diyorum ama dayanamıyorum malesef

Ozaman kesin o yuzden kesildi benim 7 gun gecikme sonunda geldi testler supheliydi tabiki.
Sonra oldum ama pihtisiz sulu kan geldi 1 saat sadece suan sildikce gelio acaba agri kesicimi dedim demek dogru ama daha onceki regl de de aldim kesmedi bunda kesildi

Kimisinde etkiliyor kimisinde birşey olmuyor.beni hiç etkilemez.halaminkini çoğaltır kuzeniminkini keser bünyeye bağlı yani

Benide etkilemezdi ama bu sefer sanirim etkiledi 13 yasindan beri regl oluyorum ve her regl agri kesici mutlaka icen biriyim ama bu sefer sanirim kesti

Aspirin iç bide istersen belki çözer.

Aspirin yasak bana burnumdan oturu burnumda catlak var ve sık sık kanama yapio.
Sancim cok var testler pozitif verip regl oldum belki kimyasal oldum ondandir

Regl olduğuna emin misin canım? Yerleşme kanaması olmasın?

Regl olduğuna emin misin canım? Yerleşme kanaması olmasın?

Regl diye adlandirdim ben gecikmenin 7.ci gunu oturunca rahmim agriyor sancim var yani boyle yerlesme kanamasi olacagini sanmiorum canim sabaha sokulurum sokulurken de zorlancam gibi

Regl diye adlandirdim ben gecikmenin 7.ci gunu oturunca rahmim agriyor sancim var yani boyle yerlesme kanamasi olacagini sanmiorum canim sabaha sokulurum sokulurken de zorlancam gibi

Geçmiş olsun canım ya.. test pozitif gösterdi dediğin için öyle dedim. Belki de düşük yapıyorsundur. Keske doktora gitsen...

Geçmiş olsun canım ya.. test pozitif gösterdi dediğin için öyle dedim. Belki de düşük yapıyorsundur. Keske doktora gitsen...

Devlet uzak + esim maasini alamadi canim ozel 100 tl muayne + kan istiycek biliorum.
Yani olan oldu artik cok kotulersem k.pederimden aliriz artik

Devlet uzak + esim maasini alamadi canim ozel 100 tl muayne + kan istiycek biliorum.
Yani olan oldu artik cok kotulersem k.pederimden aliriz artik

Sağlık ocagi yok mu canım ücretsiz hamilelik testi yapıyorlar. En azından belki progestan filan kullanırsın ya da düşükse ne bileyim parca filan kalıp kalmadığını kontrol ettirmen gerekir...

Sağlık ocagi yok mu canım ücretsiz hamilelik testi yapıyorlar. En azından belki progestan filan kullanırsın ya da düşükse ne bileyim parca filan kalıp kalmadığını kontrol ettirmen gerekir...

Hafta ici giderim saglik ocagina artik progestan var evde ictim 1 tane belli degil cunku yarin testlerim gelicek siparis vermistim onceden.
Gelirse yapicam artik ozaman bakarim gene

Hafta ici giderim saglik ocagina artik progestan var evde ictim 1 tane belli degil cunku yarin testlerim gelicek siparis vermistim onceden.
Gelirse yapicam artik ozaman bakarim gene

Hakkında hayırlısı canım. Inşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…