Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence oluyor her seferinde içmiycem diyorum ama dayanamıyorum malesef
Kesmemesi lazim tam tersi kanamayi arttirir agri kesiciler uzatir regl donemini
Evet kullandığın ilaca bağlı olarak süreyi ve miktarı azaltabilir.
Aspirin iç bide istersen belki çözer.Sagol canim ozaman kesildi demek ilactan :/
Aspirin iç bide istersen belki çözer.
Tamam canım içme o zaman.dedigin gibide olabilir ilacta etkilemiş olabilir.Aspirin yasak bana burnumdan oturu burnumda catlak var ve sık sık kanama yapio.
Sancim cok var testler pozitif verip regl oldum belki kimyasal oldum ondandir
Tamam canım içme o zaman.dedigin gibide olabilir ilacta etkilemiş olabilir.
Regl olduğuna emin misin canım? Yerleşme kanaması olmasın?
Regl diye adlandirdim ben gecikmenin 7.ci gunu oturunca rahmim agriyor sancim var yani boyle yerlesme kanamasi olacagini sanmiorum canim sabaha sokulurum sokulurken de zorlancam gibi
Geçmiş olsun canım ya.. test pozitif gösterdi dediğin için öyle dedim. Belki de düşük yapıyorsundur. Keske doktora gitsen...
Devlet uzak + esim maasini alamadi canim ozel 100 tl muayne + kan istiycek biliorum.
Yani olan oldu artik cok kotulersem k.pederimden aliriz artik![]()
Sağlık ocagi yok mu canım ücretsiz hamilelik testi yapıyorlar. En azından belki progestan filan kullanırsın ya da düşükse ne bileyim parca filan kalıp kalmadığını kontrol ettirmen gerekir...
Hafta ici giderim saglik ocagina artik progestan var evde ictim 1 tane belli degil cunku yarin testlerim gelicek siparis vermistim onceden.
Gelirse yapicam artik ozaman bakarim gene