• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnucaston!!

Arkadaslar konunun uzerinden uc ay gecmis.Ama belki bir faydam olur diye yazmak istedim.45 yasindayim,ikinci bebegim olsun istiyorum ve fsh 26.Bana tup bebek bile yapmadilar.Tedavinin ilk ayinda Dha kullandim ve 22 ye dustu.2. ve 3. Ay Agnucaston kulladim.Fsh im 7 ye dusmus,progesteron ve ostrejen ikiye katlamis.Dr hayret etti.Iki aydir bende bir tane bile yumurta yoktu.Bu ay klomenle birlikte kullandim sagda bir tane 26 mm solda da iki uc tane ama kucukler yumurta var dedi.Yan etki olarak sadece goguslerim buyudu.Ben faydasini cok gordum.

Daha belli degil canim.Adetimden 3 gun once beta 2 cikti.Yarin dr randevum var adetim 7 gun gecti.Ama progestan da vermisti dr.Olursa bebek tutunsun diye.Malum yas :KK43::KK43: Progestan da cogu kiside gecikme yapmis.Hayirlisi bakalim

Kızlar konu açılalı bayagı olmuş ama bu ilaçtan fayda gören varmı.gebelik olan oldumu aranızda bu ilaçla .birde herhangi bir gün başlanılabiliormuydu kullanılmaya yardımcı olursanız sevinirim ;)

kızlar bu ilac nasıl bir ilaç yan etkısı varmıdır yok mudur?adet agrılarım için doktor bunu tavsıye etti ama 3 ay boyunca süreklı kullanmam gerekıyomus acıkcası bende biraz cekındım.bılmıyorum kullansammı.3 ay boyunca hergun olması bıraz tedırgın etti beni.cevaplarınızı beklıyorum tesekkurler...:1no2:
Bitkisel bi ilaç ben kullanıyorum ilk bir hafta biraz midem tuhaf oldu o da benim midem çok hassas ve ülser var ondan olabilir. Sonra hiç bişey kalmadı. Adet olurken kullanmaya başladım yoğunluğu arttı ve afedersiniz ama çok fazla parçalar geldi. Normal zamaninda adetim bitti . Hormonları düzene sokuyor

Kızlar konu açılalı bayagı olmuş ama bu ilaçtan fayda gören varmı.gebelik olan oldumu aranızda bu ilaçla .birde herhangi bir gün başlanılabiliormuydu kullanılmaya yardımcı olursanız sevinirim :KK66:
Canım ben çoook okudum o yüzden basladim çünkü adetim korunmayı bırakınca duzensizlesti bakalım ilaçla olacak mı . Hep kullananlar 2. Ay da ya da 3. Ay da hamile kaldım diyodu. Ben de heycanla bekliyorum

Canım ben çoook okudum o yüzden basladim çünkü adetim korunmayı bırakınca duzensizlesti bakalım ilaçla olacak mı . Hep kullananlar 2. Ay da ya da 3. Ay da hamile kaldım diyodu. Ben de heycanla bekliyorum
Canim bende bugun buldum bu ilaci aynen bu isimde yoktu ben turkiyede diyilim agnus isimli ve ayni islemi goruyo didi satici umarim ise yarar

Canim her hangi bi sorunun vardimi ve kac aydi deniyordunuz?
Canım benim anne tarafı da baba tarafında da sağlıklı kadın yok denecek kadar az çocuğu olmayan da var. Hormon bozuklukları rahim sorunları vs .4 -5 ay denedik şükür kavuştuk. Öncesinde dr a gittim hiç sorun görmedi her şey temiz çıktı . Ama her ay tüm belirtileri yaşayıp hamile olmadığımı öğrenince stres oldum ve hormonlarim duzensizlesti . Şükürler olsun hamilelik nasip oldu ama dün miyomum olduğunu öğrendim 7 cmlik . Hamilelik öncesinde de kontrollere gitmeme rağmen görmediler anlamadım muhtemelen hamilelik öncesinde de vardı ama küçüktü şimdi bebegimden büyük . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

Canım benim anne tarafı da baba tarafında da sağlıklı kadın yok denecek kadar az çocuğu olmayan da var. Hormon bozuklukları rahim sorunları vs .4 -5 ay denedik şükür kavuştuk. Öncesinde dr a gittim hiç sorun görmedi her şey temiz çıktı . Ama her ay tüm belirtileri yaşayıp hamile olmadığımı öğrenince stres oldum ve hormonlarim duzensizlesti . Şükürler olsun hamilelik nasip oldu ama dün miyomum olduğunu öğrendim 7 cmlik . Hamilelik öncesinde de kontrollere gitmeme rağmen görmediler anlamadım muhtemelen hamilelik öncesinde de vardı ama küçüktü şimdi bebegimden büyük . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
Amin canim peki hapi nasil kullandin ben gunde bir defa icicem

Arkadaşlar merhaba üzerinden zaman geçmiş ancak bende bu ay agnucaston kullanmaya başladım bi 20 gün kadar oldu öncesinde de düşük bi gebelik geçirmiştim üzerinden zaman geçtiği için tekrar düşünüyoruz şu anda daha öncesinde de klomen ile hamile kalmıştım yumurta oluşmamıştı ilk ayda olmuştu ama şuan kürtajfan sonra adet düzensizligim aşırı derece arttı ondan bu ay doktora gidip tekrar bi sürece girdik bunun yanında hemogram prolaktin troid testleri verdim şuan sonuçları aldım adetin 3. Günü doktora götürmem lazım ama ben hala adet olamadım kullanıpta adeti düzene giren arkadaşlarımız varmi ? Kac kutudan sonra düzene girdi yada ?

Back
X