• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnucaston!!

juliettt

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
368
1
641
İzmir
kızlar bu ilac nasıl bir ilaç yan etkısı varmıdır yok mudur?adet agrılarım için doktor bunu tavsıye etti ama 3 ay boyunca süreklı kullanmam gerekıyomus acıkcası bende biraz cekındım.bılmıyorum kullansammı.3 ay boyunca hergun olması bıraz tedırgın etti beni.cevaplarınızı beklıyorum tesekkurler...:1no2:

bende kullandım canım bu ilacı hiçbir yan etkisi yok tamamen bitkisel bir ilaç bende adet agrılarım için kullanmıstım.

Ben Adet Ağrilarim Için xxxxxxxxxxx Fort Kullaniyorum Süper Yarim Saat Içinde Tüm Ağrilarim Geçiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
agnucaston da korkacak bişi yok bence süper meme hassaaiyetine de iyi gelio
kullan bişe olmaz

merhaba bende göğsümdeki şişlik için gittim doktora doktor ultrason cektirdi ve bişey cıkmayınca bu ilacı verdi... neye yararı oluyo anlamadım ki. doktorda bi açıklama yapmadı... konu baya eski ama bu ilac hakıında detaylı bilgi varmı yada kimler kullanıyor ne için biraz bilgi verirn lütfen....

benim ablam acnucastonla hamile kaldı ilk kızından sonra 7 yıl çocuğu olmadı o hapla hamile kaldı

merhaba arkadaslar bende yaklasik 2 senedir bu hapi kulaniyorum banada doktor tavsiye eti cünkü cok sidetli adet sancim oluyor yanlis bana birde cocugumun olmssi icin yazdi tamamen bitkisel bir bu hap ama hergünde alinmasi gerekiyor faydasini görmen icin

mrhaba sultan gercektenmi banada kadin doktorum önun icin önerdi banada cok sacma gelmisti bende senelerdir istiyorum cocuk ablan nekadar aldi bu hapi

ben de 5 yıl önce kullandım agnucastonu. göğsümün birinde kitle hissetmiştim ve çok acıyordu. dr um inceledi, kist başlangıcı dedi. ve bu ilacı verdi. tam 3 ay kullandım. ve hiçbişeycim kalmadı. herhengi bi yan etki de görmedim.

ya ben cocuk istemiyorum hamile kalmak istemiyorum.. bana niye vermiş ki.. nette de arastırdım adet düzensizliği sancıları için anladıgım kadarıyla.. şimdi benim göğsümdeki şişlik bunla hamile kalmayı kolaylaştıran hapla mı iyi olacak.............!!!!!!

ben de 5 yıl önce kullandım agnucastonu. göğsümün birinde kitle hissetmiştim ve çok acıyordu. dr um inceledi, kist başlangıcı dedi. ve bu ilacı verdi. tam 3 ay kullandım. ve hiçbişeycim kalmadı. herhengi bi yan etki de görmedim.

canım bende aynı şikayetle gittim ultrason cektiler kitle yokmuş.. ama yinede verdi ilacı... düzenli kullanınca gecti demi... yani doktorun sana neden verdiğini iyice acıklamısmıydı.. ne yararı olacak neden veriyo gibi...??? yarından itibaren kullanıcam hapı ama baska doktoradamı görünsem diyorum kullanmadan...

canım bende aynı şikayetle gittim ultrason cektiler kitle yokmuş.. ama yinede verdi ilacı... düzenli kullanınca gecti demi... yani doktorun sana neden verdiğini iyice acıklamısmıydı.. ne yararı olacak neden veriyo gibi...??? yarından itibaren kullanıcam hapı ama baska doktoradamı görünsem diyorum kullanmadan...

deruşcum, ilaç meme hassasiyetine de iyi geliyo. östrojen hormonunun seviyesini düzenliyor bildiğim kadarıyla. bana vermesinin nedeni aşırı acı ve elime bi kitlenin gelmesiydi. hem korktuğun kadar kötü bi ilaç değil. yan etki göstermedi hiç bende. ama illaki içinin rahat etmesini istiyosan başka bi dr a da görün .ama bence gerek yok.

kızlar bende çok şiddetli adet sancısı çekiyorum ama ben xxxxxxxxxxxxx içiyorum yarım saat içinde ağrı kalmıyor denemenizi tavsiye ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ilaç bitkisel hayıtın bi nevi ilacı yan etkisi yok göğüslerin ağrılarına iyi tüm ostrejen prolaktin yani bi nevi hormonları normal düzeye sokuyo ve düzenli adet olmayı sağlıyo canım sana doktor adet düzenleyici olarak vermiş yani doğum kontrol hapıda verebilirdi bak oda düzenliyo ama bu ilaç dha iyi hem 3 ay düzenli kullanıyosun o kadar
bende kullanıyorum düzenliyo şimdi diğer arkadaşların kullanma sebebi düzenli adet demek düzenli yumurtlamak demek hamile kalmalk için onlara düzenleyici doğum kontrol hapı verirlerse ne olur hamile kalamazlar...
umarım aydınlatabilmişimdir sevgilerimle
geçmiş olsun

Canım bende kullanıyorum. bebek istiyorum. regl düzenleyici ve ağrısını azaltmak için verdi doktor 3 ay kullanacağım inşalllah Allah'ın izniyle bu hap sayesinde hamile kalırım bende inşallah....

arkadaslar bu ılaca regl bıtınce mı baslamak lazım yoksa ıstedıgımız vakıt baslayabılır mııyız?

Back
X