• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnucaston ve polikistik over

Evet yanlız değilsin bizim gibi onlarca insan var ben ilk adet olmaya başladım 1 kere geldi sonra aylarca gelmedi ilk doktora gittiğinde 13 yada 14 yaşındaydım ilk o zaman öğrendim pko illetini şimdi 28 yaşındayım hala pko +birde kilolar tabi birde benim düzensiz adet değilde ilaç içmezsem hiç adet olmuyor 1 yıl ilaç içmeyim 1 yıl adet olmuyorum 7 yıl oldu evleneli çocukta yok içmediğim ilaç kalmadı burdan her duyduğumu içtim yine burdan duydum meryem ana eli otu hem içtim hem taşıdım hem bir tanıdığım 41 gün meryem suresi okudu yine çocuk yok olmayınca olmuyor şimdi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum

Bende çocuk istiyorum ve pkoluyum bu ay doktora gittim bana yumurtan var çatlayacak dedi adet olman için sana doğum kontrol hapı verip hormon verip iyice şişirmeye gerek yok sana bitkisel bir ilaç vericem ve 2 ay kullanıp gel dedi şuan 10 gün oldu kullanmaya başlayalı agnucaston u ama hiçbişey yok, konu açılalı çok olmuş siz de bir gelişme varsa yazın lütfen

Back