Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senelerdir doktora gidiyorum hiç biri bu ilacı yazmadı yeni duydum ismini keşke düzeltse pko lulara mücize gibi olurduBende baya araştırma yaptım pko lu olupta cevap yazan biri çıkmadı başka sitelerden araştırdığında adeti düzene soktuğunu okumuştum
Bir kaç kişi adeti düzenliyor yazmış ama 3 ay boyunca hergün 1 tane içiyormuşsun (adet olunca bile )Senelerdir doktora gidiyorum hiç biri bu ilacı yazmadı yeni duydum ismini keşke düzeltse pko lulara mücize gibi olurdu
bu kadar iyiyse doktorlar niye yazmıyor ozaman bi doktoro danışmak lazım kullanmak için farlutal kullanmaktan bıktım hamilede kalamıyorumBir kaç kişi adeti düzenliyor yazmış ama 3 ay boyunca hergün 1 tane içiyormuşsun (adet olunca bile )
agnucaston
Sen tek değilsin bacıım aynı bende senin gibiyim valla ben acaba uzaylımıyım diye düşünüyorum bazen offf offfArkadaşlar biz pkolularda yumurta geliştirme sorunu mu var yoksa yumurta çatlatma mı? Eğer yumurtalatımız gelişmiyorsa şöle yapsak önce bir adwt söktürücü alıp içsek adet kanaması baslayınca 2.gün bu agnucaston a baslasak ve 3 ay ara vermeden günde bit tablet içmek buna ek olarak yumurtalatımızın catlayabilmesi için yeterli olgunlyga erişebilmesi gerekiyor bunun için ek olarak bal tarçın çörekotu kürü uygulasak ama bu kürü adet sonrası 12.güne kadar uygulayıp sonra bırakssk cünkü o zsmsms kadar yumurta olusuyo o günden sonra yumurta catlaama dönemine giriliyor ben böyle yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Çok çırpınıyorum bu pco dan kurtulmak için adını bile duymak istemiyorum artık bıktım her gün aglıyrum, yolda yürürken gördüğüm kadınlara acaba bunlar düzenli adet görüyor mu diye içimden düşünmeye basladım onları sanslı ayrıcalılşı buluyorum imreniyorum bu dereceye geldim yani iyice psikolojim bozuldu benim
Evet yanlız değilsin bizim gibi onlarca insan var ben ilk adet olmaya başladım 1 kere geldi sonra aylarca gelmedi ilk doktora gittiğinde 13 yada 14 yaşındaydım ilk o zaman öğrendim pko illetini şimdi 28 yaşındayım hala pko +birde kilolar tabi birde benim düzensiz adet değilde ilaç içmezsem hiç adet olmuyor 1 yıl ilaç içmeyim 1 yıl adet olmuyorum 7 yıl oldu evleneli çocukta yok içmediğim ilaç kalmadı burdan her duyduğumu içtim yine burdan duydum meryem ana eli otu hem içtim hem taşıdım hem bir tanıdığım 41 gün meryem suresi okudu yine çocuk yok olmayınca olmuyor şimdi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorumArkadaşlar biz pkolularda yumurta geliştirme sorunu mu var yoksa yumurta çatlatma mı? Eğer yumurtalatımız gelişmiyorsa şöle yapsak önce bir adwt söktürücü alıp içsek adet kanaması baslayınca 2.gün bu agnucaston a baslasak ve 3 ay ara vermeden günde bit tablet içmek buna ek olarak yumurtalatımızın catlayabilmesi için yeterli olgunlyga erişebilmesi gerekiyor bunun için ek olarak bal tarçın çörekotu kürü uygulasak ama bu kürü adet sonrası 12.güne kadar uygulayıp sonra bırakssk cünkü o zsmsms kadar yumurta olusuyo o günden sonra yumurta catlaama dönemine giriliyor ben böyle yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Çok çırpınıyorum bu pco dan kurtulmak için adını bile duymak istemiyorum artık bıktım her gün aglıyrum, yolda yürürken gördüğüm kadınlara acaba bunlar düzenli adet görüyor mu diye içimden düşünmeye basladım onları sanslı ayrıcalılşı buluyorum imreniyorum bu dereceye geldim yani iyice psikolojim bozuldu benim
Canım sni o kadar iyi anlıyorum ki ama sabır ve dua duayı hiç eksik etme yolda yürürken yemek yerken ne bileyim baska bir işler meşgulken sürekli dile Allahtan bir de kiloluysan ver ekmek falan yeme bende aynı dertle ugrasıyorumKızlar bu pko illeti denen şey bende de var 1,5 yıldr tedavide görüorm bebek için olmuor ben adet oluorm ilaç almadan da sıkıntm bebek olmuor bende bu ilacı çok oldu alalı ama yeni başladm 8 gündür içiorm klomen falan da almıorm tek bunu kullanıorm inş hepimze faydası olur bana doktor yazmdı internette çok araştrdm ve bunu kullanıp hamile kalan çok adeti düzene giren de çok adet ağrılarına da iyi geliormş bizlerede umut olur inş bizde tüp bebeğe gececz kpss sınavına hazrlanıorm geçsin haziran da kısmetse bizde tüp bebek yaptıracz bakalm inş öncesinde hamile kalabilirm bu ilaç inş mucize olur da pko denen illetin çağresi olur hepinizi çk iyi anlıorm hemen hamile kalan insanlara imreniorm ve artk çok psikoljm bozuldu herks hamile kısmet tabi de insan üzülmeden de edemior işte kafamz dan attğmz an hamile kalıormşz ama nerde bende o sürekli kafamda deli sorular... Anlıcanz artk ne yapacağımıda bilniorm aldm bu ilacı kullabıorm bakalm 8 gündr faydasını görürsem sizlere de yazarm kızlar
Cnm kilo problemim yok adet de olabiliorm ama gebelik olmuor işte bende lh yüksek bende bu ilacı buldm bu ay buna başladm inş hepimz faydasını görürüz inan tadım tuzum yok ben tam iyiym diorm düşünmicm pat die biri ya bebek soruor yada birinin bebek haberini alıorm alt üst oluorm ama kabullendm cnm ben olmuor işte hazıranda kısmetse tüp bebek düşünüorzCanım sni o kadar iyi anlıyorum ki ama sabır ve dua duayı hiç eksik etme yolda yürürken yemek yerken ne bileyim baska bir işler meşgulken sürekli dile Allahtan bir de kiloluysan ver ekmek falan yeme bende aynı dertle ugrasıyorum
Cnm ilk deda böyle birşy duydum belkide işe yarar demem o ki çoçuk işini erteleme ama takmada hani korunmayı bırakın derim bn yıllrdır uğraşıorm olmuor gözünü korkutmak için söylemiorm hakkında hayırlısı olsn istersen başka doktora git birdekızlar benım tedavim işe yararsa sizede bilgi veririm ya yumurtalıklarımın çaılışması dururlunca bida çalışmassada diyede korkuyorum inşallah allah kurtarır hepimizii
Tmm cnm aman 3 günlük dünya biliorm yaşadıklarn zordur anlayabiliorm ama ne yapacksn işte elden birşy gelmior iyi düşün ii olsn sen kendinin doktoru olllhormon testi olcam canım yarn bi ara prolaktinimde yüksekti ialçla normale döndü 2 yıldr normal seviyesnde yarn tekrar olcam doğum kontrol hapı veriyo her doktor bide bununkini denemkte yarar var evet hep korunuyoruz canım ama ben psikolojik tedavide alıyorum ağır depresyon geçirdim o yüzden hamiş kalırsam bi anda bırakamam ilaçları sizi bilgilendiririm :)
Polikistik over olup agnucaston kullanıp adeti düzene giren var mı arkadaslar?
Kullandınız mı agnucastonu? Adetler düzene girdi mi?16 17 senedir doktorlardayım biri banada yazmadı artık her ilacı içmekten neyin bana iyi geldiğini anlıyorum bu ay serophene diye bir ilaç içtim şimdi adetimi bekliyorum adet olayım bende kendim alıp içmeyi düşünüyorum valla
Mrb umarım sorunlarından kurtulmuşsundur bebeşin gelmiştir merak ettim agnucastonu kaç ay kullandın ve sonuç alabildin mi cvplarsan sevinirim bende pkoluyum bi kızım var ve ikinci için uğraşıyorum aylardır ilaca bu gün başladım umarım vesile olurda hayırlı netice alırızKızlar bu pko illeti denen şey bende de var 1,5 yıldr tedavide görüorm bebek için olmuor ben adet oluorm ilaç almadan da sıkıntm bebek olmuor bende bu ilacı çok oldu alalı ama yeni başladm 8 gündür içiorm klomen falan da almıorm tek bunu kullanıorm inş hepimze faydası olur bana doktor yazmdı internette çok araştrdm ve bunu kullanıp hamile kalan çok adeti düzene giren de çok adet ağrılarına da iyi geliormş bizlerede umut olur inş bizde tüp bebeğe gececz kpss sınavına hazrlanıorm geçsin haziran da kısmetse bizde tüp bebek yaptıracz bakalm inş öncesinde hamile kalabilirm bu ilaç inş mucize olur da pko denen illetin çağresi olur hepinizi çk iyi anlıorm hemen hamile kalan insanlara imreniorm ve artk çok psikoljm bozuldu herks hamile kısmet tabi de insan üzülmeden de edemior işte kafamz dan attğmz an hamile kalıormşz ama nerde bende o sürekli kafamda deli sorular... Anlıcanz artk ne yapacağımıda bilniorm aldm bu ilacı kullabıorm bakalm 8 gündr faydasını görürsem sizlere de yazarm kızlar