- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet olalı 2 hafta oldu acaba yarın başlasam mı yoksa adetimi beklesem ben bu 2 aydır serophene diye yumurta Oluşturucu ilaç içiyorum onun sayesinde 2 aydır düzenli benimde adetim klomenin benzeri bir ilaçEvt her kahvaltidan sonra bir tablet adet günleri de dahil cnm
Merhaba mesajinizi yazali baya olmus. Ne kadar süre denediniz de olmayinca bu hapi kullandiniz acaba? Sorununuz neydi?Canım ben iki ay kullandım düzenli bir şekilde ve ikinci ayın sonunda hamile kaldım şuan 32+3 günlük hamileyim
Merhaba. Probleminiz neydi? Ne kadar süre denediniz de olmayinca bu hapi kullandiniz acaba?Cnm bende ilk ay kaldim :) insallah bende yetisirim o haftalara :)
8 yilda baska tedavi denediniz mi? Baska bir probleminiz var miydiSelam arkadaslar ben bi ay kullandim ve bi ay sonunda hamile kaldim sekiz yildir bebeğimiz olmuyordu yumurta rezervim azdi.Allahim hepinize nasip etsin.
Merhaba acaba hamile kalabildiniz miMerhabalar arkadaşlar. Konuyu açalı baya bi zaman olmuş ama yazmak istedim. Ben pco sıkıntısı yaşayanlardanım. Adetimin 2. günü yaptırdığım testte:
Lh: 13.13
Fsh: 6.17
E2: 56.4 dü yumurtlamada sorun yaşıyodum. 2ay kullandım agnucastonu ve yanısıra inofolic şase günde 2 kez 2 poşet ve bu ay adetimin 2.günü yine test lh yaptırdım ve
Lh: 5.06
Fsh:4.39
E2: 41.47 olmuş. inanamadım. öncesinde yaptırdığım hormon testlernde lh ım hep 12-13 civarıydı. bu ay yumurtlama akıntısını bariz yaşadım ve o akıntı sonrası 14.günde regl oldum.Bu benim gibi adet düzensizliği ve yumurtlama problemi olan biri için muhteşem bişey. Henüz bebeğim benimle değil ama umutluyum. Rabbim nasip eder inşallah hepimize sağlıklı hayırlı salih veya saliha evlatlar tez zamanda.. Sizinle heycanımı paylaşmak istedim umarım faydalı olur yorumum...
Evet kaldım ama pıhtılaşma sebebiyle 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğinin canımMerhaba acaba hamile kalabildiniz mi
İnşallah yine olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederEvet kaldım ama pıhtılaşma sebebiyle 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğinin canım
Amin inşallah cümlemizeİnşallah yine olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Merhaba Hatice Meryem, sanırım gebe kalmışşınız sağlıkla doğsun inşallah agnucaston kullandınız mı?Merhaba mesajinizi yazali baya olmus. Ne kadar süre denediniz de olmayinca bu hapi kullandiniz acaba? Sorununuz neydi?
Cok eski tarihte yazmissiniz ama oldumu sizindebebeginizBende bugun basladim pkoluyum insallah bizlerde sifasini buluruz
Aqnucaston ile mi hamile kaldinizbu ilacin faydasi nedir? klomen gibi bi ilac mi? doktor kontrolunde mi kullaniliyo
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldımCok eski tarihte yazmissiniz ama oldumu sizindebebeginiz
I sizin pko ne seviyedeydi her iki yumurtaliktada varmiydi..regl olabiliyormuydunuzTüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
Her iki yumurtalık ta vardı reglim hep düzensiz idi şuanda bile doğum yaptığım halde düzensiz reglim doğumdan sonra tiroidlerimde sıkıntı çıktı şuanda onun tedavisi ile uğraşıyorumPek
I sizin pko ne seviyedeydi her iki yumurtaliktada varmiydi..regl olabiliyormuydunuz