Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben basladim coktan benim yumurtalama gunum yaklasio 3.4.5 ekim yumurtlama gunum 2 ekimde doktora gidicem yumurta takibi icinsiz kullanmaya başladınız mı ben kullanmayı düşünüyorum bu ay
Cnm bende ilk ay kaldim :) insallah bende yetisirim o haftalara :)Canım ben iki ay kullandım düzenli bir şekilde ve ikinci ayın sonunda hamile kaldım şuan 32+3 günlük hamileyim
canım benımde iltihap var hamıle kalamıyorum bndede ıse yarar mı yan etkısı var mı aktardan mı eczaneden mı almalıyımCnm bende ilk ay kaldim :) insallah bende yetisirim o haftalara :)
Eczaneden aldim canimcanım benımde iltihap var hamıle kalamıyorum bndede ıse yarar mı yan etkısı var mı aktardan mı eczaneden mı almalıyım
cok sagol canımEczaneden aldim canim
canım ya ne için kullandın yani yumurtlama problemı yada adet problemı ıcın mıEczaneden aldim canim
canım ya kullanmak ıcın bır sıkayetın var mıydı adet duzensızlıgı yada akıntıBen basladim coktan benim yumurtalama gunum yaklasio 3.4.5 ekim yumurtlama gunum 2 ekimde doktora gidicem yumurta takibi icin
Allah bagislasn canim kac gun kullandn ovulasyon gunude kullandn mi nokur bnada yardim etCanım ben iki ay kullandım düzenli bir şekilde ve ikinci ayın sonunda hamile kaldım şuan 32+3 günlük hamileyim
ne güzel benimde 2. ayım bu ay inşallah olur hayırlısı allah sizede sağlıkla kucağina almayı nasip etsinCanım ben iki ay kullandım düzenli bir şekilde ve ikinci ayın sonunda hamile kaldım şuan 32+3 günlük hamileyim
Canim ne zamana kadar kullandin ovulasyon donemi ??Selam arkadaslar ben bi ay kullandim ve bi ay sonunda hamile kaldim sekiz yildir bebeğimiz olmuyordu yumurta rezervim azdi.Allahim hepinize nasip etsin.
Canim ne zamana kadar kullandinCanım ben iki ay kullandım düzenli bir şekilde ve ikinci ayın sonunda hamile kaldım şuan 32+3 günlük hamileyim
Ben adetimin üçüncü günü başladım ve bi sonraki donemde adet olmadim hamile olduğumu öğrendim..darisi hepinizin başına...Canim ne zamana kadar kullandin ovulasyon donemi ??
amin inşallah canım ama hamile oldugunu ogrenince mi bıraktınBen adetimin üçüncü günü başladım ve bi sonraki donemde adet olmadim hamile olduğumu öğrendim..darisi hepinizin başına...
Evet adet tarihimi üç gün geçince kan testi yaptirdim ondan sonrada kullanmadim.amin inşallah canım ama hamile oldugunu ogrenince mi bıraktın
cok sagol canımEvet adet tarihimi üç gün geçince kan testi yaptirdim ondan sonrada kullanmadim.