• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnucaston kullananlar tavsiye

Merdomilkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
34
15
88
Merhaba hanımlar ağrılı regl dönemleri geçirdiğim için jinekolojik muayenede 2-3 cm lik miyom gördü Dr ama ağrılarını buna bağlayamam dedi miyom küçülmesi ve ağrıların azalmasına yardımcı agnucaston verdi 1 ay kullandım ilk regl daha az ağrılı geçti en azından ağrı kesici kullanmadan geçirdim hapı kullanmaya devam ediyorum toplamda 3 ay kullanmak gerek dedi smr de verdim temiz çıktı çok şükür ama bende akıntı yapıyor günde 2 kere çamaşır değiştirsem yeri var ve sanki yumurtlama döneminde gelen sıvı jel kıvamında gibi akıntı yapıyor bu durumu yaşayan varmı herkeste aynımı merak ediyorum kullananlar da varmı bu durumu yaşayan?

Miyom için genelde ameliyat öneriyor Dr şar maalesef. Gerçi ameliyat da çözüm olmuyor çünkü tekrarlıyor. Sinir bozucu bir durum yani bu miyom. Kaç cm di miyomunuz?inşallah ilaç ile yok olur

Miyom için genelde ameliyat öneriyor Dr şar maalesef. Gerçi ameliyat da çözüm olmuyor çünkü tekrarlıyor. Sinir bozucu bir durum yani bu miyom. Kaç cm di miyomunuz?inşallah ilaç ile yok olur
2-3 cm dedi ilaç bitince tekrar muayene olacağım inşallah geçmiş küçülmüş olur

Back