AGNUCASTON KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ?

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Kızlar merhaba dün AGNUCASTON hap aldım ama kullanmaya cesaretim de yok pko var adetlerim düzensiz bir yıldır hamile kalamadim yumurta tembelliği var kullanıp hamile kalan var mı aranızda ?

Kızlar merhaba dün AGNUCASTON hap aldım ama kullanmaya cesaretim de yok pko var adetlerim düzensiz bir yıldır hamile kalamadim yumurta tembelliği var kullanıp hamile kalan var mı aranızda ?
Canim bendede pko var bende kullandım ve onun sayesinde hamileyim tamamen bitkisel hiç zararı yok hem adeti düzene sokar hem yumurtalıklarin gelişimine yardimci. Kesinlikle kullanmalisin

Canim bendede pko var bende kullandım ve onun sayesinde hamileyim tamamen bitkisel hiç zararı yok hem adeti düzene sokar hem yumurtalıklarin gelişimine yardimci. Kesinlikle kullanmalisin
Canım çok güzel yaa çok sevindim senin adina. Peki bu haptan önce tedavi görmüş muydun ne kadar zamanda hamile kaldın günde kaç tane aldın canım

Canım çok güzel yaa çok sevindim senin adina. Peki bu haptan önce tedavi görmüş muydun ne kadar zamanda hamile kaldın günde kaç tane aldın canım
Hayırlısı hiç tedavi görmedim. Kullandığımız ay hamile kaldim. Günde sabah akşam 2 tane aldım. Bu arada ovu testiyle takip etmenizi tavsiye ederim

Hayırlısı hiç tedavi görmedim. Kullandığımız ay hamile kaldim. Günde sabah akşam 2 tane aldım. Bu arada ovu testiyle takip etmenizi tavsiye ederim
Tebrik ederim canim bende bu ay Agnucaston kullandim günde bi tane adetim lekelenme seklinde geliyo bana kötü etkimi etti acaba gelecek ayda tüp bebek tedavisine basliyacaz adetimin duzenini bozmamistir insallah

Ben de aldim oylece kaldi cunku tsh yukselttigini duydum.icmedim hala duruyor evde.

merhaba ben 8 aylık evliyim 8 aydır hiç korunmadık ama hamile kalamadım adetlerim düzensiz doktora gittim tarlusal verdi onunda adet oluyordum bu ilacı burada duymuştum aldım kullandım 1 ay bitirdim 4 gün oldu adet görmedim gögüslerim de çok sancı oluyor arada kasıklarım agrıyor akıntımda çok var test yapıyorum negatif çıkıyor ne yapacağımı bilemedim sizce hamilelik olmuşmudur yoksa tekrar ilacı alıp devam mı etmeliyim?

Bende aldım ama günde 1 defa diyordu ben 1 defa alıyorum bi zarri olr diye kortluk kasıklarim da hafif ağrı var normal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…