Agnucaston kullanan arkadaslar acıl yardim edın ne olur

Janviye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
307
5
68
İstanbul
Arkadaslar ben 3 yıllık evliyim bebek sahibi olamıyorum 2 yıldır doktora gidiyoruz ama bi arpa boyu kadar yol katedemedik ilk doktorun ufak milyonların var kanallarda açık normal yolla bebeğin olur dedi ama sehir değiştirdim doktor bütün teknikleri tekrar yaptı ve eşimde ve bende prolaktin cikti ve eşimde testesteron hormonu düşük cikti şimdi aşılama yapılacaktı oda esimi araştırmaya nedenini bulmaya çalışıyorlar fakat benim adet düzenin tamamen bozuldu göğüslerim inanılmaz hassaskasti uçları belirginlesti ya prolaktinim iyice yükseldi doktorumu arıyorum ama oda bunun icin ilaç falan vermedi ne yapicam bilemiyorum agnucaston kullanıp bunun faydasını gören varmi kıstı olduğu halde kullanan varmi ben kıstas yani mitomlarimi buyurmesinden korkuyorum ne olur yardımcı olurmusunuz arkadaslar ne olur bu prolaktinden nasıl kurtulup adetim düzene gidicek bilmiyorum

Arkadaslar prolaktin sorunu olan ve bu yüzden anne olamayan yokmu ne olur böyle sorunları olanlardan yardım istiyorum ne olur

cnm bende adet düzensizligi icin gitmiştim doktora kistim çıktı ve bana agnucanston verdi 6 ay boyunca kullan dedi kullandım adet olunca tekrar gel dedı gittim ve kis kaybolmuş dedi sanırım adet götürdü çünku oyle diyorlar . ama 1 ay kullandm ilacı bıraktım arada bi aklıma geldıgınde içiyorum ve adetim şuan düzenli 2 aydır ayın 15 inde günü gününe oluyorum

Ah canım gecmis olsun inşallah tamamen kurtulmussundur bende 10 gündür kullanıyorum kasıklarımda hafif batmalar ağrılar başladı sanki adet olucakmişim gibi ben kistlerimi buyutur diye korkmuştum sagol ya benimde belki küçülür listelerim

yok cnm o yönden korkma zaten kadın dogum uzmanı yazdı bana o ilacı . inş sende biran önce kurtulursun

kızlar ben bu hapı bu ay kullanmaya başladım ve o yumurtlama akıntısı 13gün geldi çok ben ne zaman yumurtladıgımı anlayamadım normalde 2 gun az gelir diger gun bıraz daha çok gelir bıterdı yumurtladıgımı bilirdim. ilacın içinde şuan 7 tane kadı ve ben dun akşam artık almadım çünkü yüzüm sivilce bastı.

herkeste böyle olmaz tabı bana yarattıgı etkiler bu şekilde. bu arada pco hastasıyım

Ben yıllardır pko'luyum. Bu ay prolaktinim yüksek çıktı, bana da agnucaston verdi. Göğüslerimde ağrı ve şişkinlik var. Şuan 7. gündeyim ama henüz bir etki etmedi göğüslerime. Doktor stresten dedi ama bilmiyorum,umarım fayda gösterir bu ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…