- Konu Sahibi rengarenk34
-
bende kizima hamile kalmadan önce kullanmistim onu kullanirken hamile kalmisim
doktorunmu vermesi gerekiyor.kendimiz alıp kullansak olmazmıki:26:
canım bana doktorum yazdı, nasıl ve nekadar alacağını hangi gün baslayacağınıda ayarlıyor bence doktoruna sor öyle al, her ihtimale karsı..
insan doktor falan beklemek istemiyor kendi sökügümü kendim dikcem misali sorsam gerek yok diyecek
hangi günlerde verdi sna adetliyken flnmı başlanıyor....
yok adetliyken değil canım, adetim bittikten sonraki 12 inci günde basladım. ondan sonra adet olduğunda gel dedi, adet olşmadım o ay zaten.
cvp için tşk cnm doktora danışcam sonra kullancam inş güzel olur...sanada evladınla sağlıklı günler....
çok tesekürederim canım insallah sanada vesile olur, en kısa zamanda hamile kalır kavusursun yavruna, rabbim en kısa zamanda nasip etsin, su mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine.
doktor mu vermişti kendiniz mi almıştınız acaba ben umutlandım şimdi hemen aratayım eczacı arkadaşlarıma.umarım vardır..fiyatı ne kadardı
canim banada doktorum vermisti simdi ayrintilarini hatirlamiyorumüzerinden epeyce czaman gecti kizim simdi 14yasinda ama ilac bitkisel oldugu icin zararli olmaz gibime geliyor
bende avatarda bebek görünce :78: allah bagışlasın kızınızı ... ben netten baktımda bitkisel olduguna dair bişey görmedim tablet antibiyotik gibi bişeye benziyor... neyse bugün yarın bakıcam inşallah buluruz...saol cnm cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?