AĞLİYORUM :(

. Doktora sormaya gerek yok. Zaten 1 ay once hem ultrasonla bakildi hemde smear alindi. Ayni gun oldu hepsi.

smear sonucunu sorsaydınız diyorum ayrıntılı şekilde..
doktora sormaya gerek yoksa neden ağlıyorsunuz anlamadım..
rahim ağzına yakın polipler regle atılabilir o yüzden doktorunuz dillendirmeye gerek duymamıştır diyorum..

kanser riski olsa size eve git diyecek hekimin alnı karışlanır.
çünki bu durumda 1 günün bile önemi var.
hemen adamakıllı bir doktora daha gidin lütfen.
sakın ağlamayın Allah göstermesin ama olsa bile artık herşeyin çaresi var.

Hepinize tesekkurler ama aglamadanda edemedim iste :'(
Burada bir arkadaş ki şu sıralar aktif değil olsaydı çağırırdım topiğe, rahim ağzı kanseri riskinden tutunda birçok kadın hastalığı sorunu yaşadı, bir sürü tetkikler ameliyatlar geçirdi ama yılmadı, sizin hastalığınız kafanızda büyüttüğünüz kadar fena olsa doktor mutlaka bilgilendirirdi.
Size rahatsızlığımdan bahsettim, yaklaşık 10 yıldır yaşıyorum bu sorunu ve takibe alındığımda İstanbul'da yaşıyordum, fibrokistikler değil de süt kanallarının genişliği ürküttü doktoru sınıra yakın çünkü, farklı şehre taşınacağımı söylediğimde rutin tetkiklerimi ihmal etmememi ve tüm tetkikleri, raporları ona da maille yollamamı tembihledi, doktor tembih üstüne tembih yaparken kafaya takıp hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok;)

smear sonucunu sorsaydınız diyorum ayrıntılı şekilde..
doktora sormaya gerek yoksa neden ağlıyorsunuz anlamadım..
rahim ağzına yakın polipler regle atılabilir o yüzden doktorunuz dillendirmeye gerek duymamıştır diyorum..
Konusmayan doktorun agzindan nasil cumle alirimmm.enfeksiyondan kaynakli olabilir diyor sonuccc bu kadar cvp verdi.

Burada bir arkadaş ki şu sıralar aktif değil olsaydı çağırırdım topiğe, rahim ağzı kanseri riskinden tutunda birçok kadın hastalığı sorunu yaşadı, bir sürü tetkikler ameliyatlar geçirdi ama yılmadı, sizin hastalığınız kafanızda büyüttüğünüz kadar fena olsa doktor mutlaka bilgilendirirdi.
Size rahatsızlığımdan bahsettim, yaklaşık 10 yıldır yaşıyorum bu sorunu ve takibe alındığımda İstanbul'da yaşıyordum, fibrokistikler değil de süt kanallarının genişliği ürküttü doktoru sınıra yakın çünkü, farklı şehre taşınacağımı söylediğimde rutin tetkiklerimi ihmal etmememi ve tüm tetkikleri, raporları ona da maille yollamamı tembihledi, doktor tembih üstüne tembih yaparken kafaya takıp hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok:KK66:
Sanada gecmis olsun abla Allah sifa versin.

Back