AĞLİYORUM :(

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Konunun yeri burasi degil ama mecburum actim diger bolumlerde hemen cvp alamiyorum. Konumda tasinmasinnn ne olurr ??
IMG_20170109_161142.jpg
doktordan beri agliyorum.Birseyde demedi bana. Sadece verdigi ilaclari kullanip 1 ay sonra gelmemi istedi. Smear sonucum sanirimm cok kotu cunku doktor konusmadii bile. Kotu birseymi dedim cvp vermedi. İnternetten baktim rahim agzi kanserinden bahsediliyorrr. Kisacasi sonucumun ozeti : RAHİMDE HUCRE ANORMALLİGİ TESPİT EDİLDİ !!

Doktor nasıl cevap vermez? Bilmek hakkınız değil mi?
İnşallah öyle bi şey yoktur :(

Abartmayın lütfen. Kanser olsanız doktorunuz söylerdi söylememe gibi bir şansı yok.
Rahim ağzında yara falan vardır muhtemelen.

İçinizin rahat etmesi için bir doktora daha görünün. Ve bundan sonra sorularınızın cevaplarını almadan doktorun yanından ayrılmayın.

ya şimdi ağlayacağınıza doktor cevap vermediğinde bi kere daha sorsanız mesela?

Runkli Runkli kötü bi durum olsaydı doktor ilacı verip yollamaz dı..bence bu kadar strese girmeyin
olmadı sonucunuzu başka bi doktora gösterin içiniz rahat etsin...geçmiş olsun lütfen ağlama

Hemen panikleme, doktora sor bir daha. Hatta burda Bülent bey var ona da mesajla sonucu bi bildir. İnşallah korktuğun gibi değildir

polip vardır miyom vardır..
kanserli insan ilacını kullan 1 ay sonra gel diye eve gönderilmez merak etmeyin..

Kanser olsaydınız doktorunuz sizi ilaç verip yollamazdı.

Doğrulama testlerini yapardı.

Ağlayınca raporun sonucu değişmiyor.

Gerekirse başka doktora gidin.
Geçmiş olsun.

Dr tabii ki birşey söyleyemez çünkü zaten birşey söyleyebilmek için size 1 ay kullanmanız gereken bir ilaç vermiş. Bu ilacı kullanıp tekrar gittiğinizde anormal hücrelerin tedavi sonrası durumuna bakacak. Örneğin; küçülme veya büyüme var mı? sayılarında bir artış veya azalma var mı? gibi. Bunun üzerine de gerekli yorumu yapacak. Büyük ihtimalle boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.

ben de arkadaşlara katılıyorum.kanserli insan,1 ay ilaç kullan gel diye eve gönderilmez.hemen araştırmaya(kanser evreleri)tedaviye,kemoterapiye başlanır.üzülmeyin ama içinizi rahatlatmak açısından,konunun uzmanı başka bir doktora daha gidin.

Geçmiş olsun ama hemen karalar bağlamadan, raporu kendinizce yorumlamadan önce doktorunuzla yeniden görüşün veya başka doktora gidin, bende senelerdir duktal ektazi yani süt kanallarında genişleme ve fibrokistik sorunu var, netten bakınca kanalların belli limitlerin üzerinde genişlemesi meme kanserine davetiye demek ama hiçbir zaman kanser olacağım deyip henüz ortada olmayan bir sorun için ağlamadım, rutin kontrollerimi yaptırıyorum, sizde hemen bir raporla yıkılmayın lütfen büyük bir sorun olsaydı bence doktor söylerdi zaten.

gecmis olsun..zaten kagidin altinda diyorki ilac tedavisinden sonra ...kontrolu onerilir.yani bu demektirki ilacla duzelme ihtimali olan bisey.oyle olmasa zaten baska testler yapardi hemen.rahatlayin uzulmeyin herseyin basi stres ilaclarinizi duzenli kullanin bir dahaki kontrole duzelmis olur ins.netteki herseyede takilmayin onlar en iyi ve en kotu ihtimalleri yazar hep siz kendi durumunuzu kontrol edin.tekrar gecmis olsun allah sifa versin...

Hepinize tesekkurler ama aglamadanda edemedim iste :'(

polip vardır miyom vardır..
kanserli insan ilacını kullan 1 ay sonra gel diye eve gönderilmez merak etmeyin..
Polik miyom olsa 1 ay once ultrasonla bakti. Bi sorun yoktu.

iyide yeni çıkmıştır. regle atılabilir durumdadır..
hiç bilginiz yok sanırım keşke doktorunuza ayrıntılı sorsaydınız
. Doktora sormaya gerek yok. Zaten 1 ay once hem ultrasonla bakildi hemde smear alindi. Ayni gun oldu hepsi.

Back