arkadaşlar saçımdaki isemediğim boyadan kurtulmak için boya silici kullandım. reklam olur mu bilmiyorum ama bu konulardan birisinde bir arkadaş zaten listeyi vermişti o yüzden yazmakta bir sakınca görmüyorum. biocarin boya silici. 5li set. A ve B fazını birebir oranda karıştırıyorsunuz. sonra saçınıza boyar gibi sürüyorsunuz. tam renk düzeltmesi için 20 dakikaya kadar, yarı renk düzeltmesi için 10 dk.ya kadar ısı ile tutuyorsunuz saçınızda. ürünü alırken konuştuğum kişi bana eğer saçını bir iki ton açmak istersen yazan süreden biraz daha uzun süre tutabilirsin saçında demişti.
ben evde kendim ilk defa denediğimden korkarak yaptım ve 10 dakika tuttum saçımda. ve işlem sonrası boyama yapmayacağım için saçımı iyice duruladıktan sonra 3 kez sabitleyici şampuanıyla yıkadım. sonra bir solüsyonu var 5 dakika da onu saçıma uygulayıp beklettim. en son da PH5.5 kremiyle o solüsyonu durulayıp yıkadım.
sonuçta saçımdaki o iğrenç kızıllık gitti. saçımındaki boya kısmen aktı. sanırım biraz daha uzun tutmalıydım ama cesaret edemediğimden bunu yapmadım. kullanma talimatında sonuçtan memnun kalınmaz ise tekrar uygulanabileceği yazıyor.
tekrar uygularsam saçım açılır mı yoksa kendi doğal rengim ortaya çıkar mı bilemediğimden ellemedim.
saçlarım tabiki de boyamadan önceki gibi değil ama yanadı. sertleşmedi. sonuçtan memnunum sanırım. hiç yoktan iyidir.