kızlar saçımı oryalle açtırmıştım.. boyattım ve 1-2 günde çingeneye döndüm..
sonra tekrar boyattım ilk günler çok güzeldi ablam ruslara benzedin falan diyordu.. o da aktı 2 günden ve yine çingene gibi gezdim..
ve geçen araştırdım burdan.. pigmentasyon yapmazsam tutmayacağı yazıyordu..
neyse annem de boyamam dedi.. ben kuaföre gittim boyamı da syoss almıştım 8.4 adam saçınızın rengi olacak azcık kahve koyalım dedi 1 ton koyulaşacak dedi..
neyse işlem bitti bi baktım ben bakır olmuşum.. saçım da açtırmadan önce bakırdı....
aptal kuaförler çoğundan nefret ediyorum...
tamam renk kötü değil.. ama ben böyle istemiyordum ben....
ben sarı seviyordum...
sadece çiğdi...
ve oryalle boşuna açtırdım resmen..
hayatta gitmem bi daha kuaföre...
boya silici almaya kalksam nasıl kullanıcam bilmiyorum...
zaten saçım da yıprandı...
bi de kuaförler bi bok yapıyolarmış gibi herşeylerini gizliyorlar..
tamam yapıyorlar da.. genelde saçımızın içine de ediyorlar...
keşke nasıl yapıldığını bilsem de muhtaç olmasam hiç birine..
ben de o kadar bakım yapıyorum falan kuruluğu için çok kolay düzelmiyor hakikaten..bana da perma yaptılar beceremeyip yaktılar. bide saçımın rengini açtılar falan yaptıkları sırada. ben yapılmadan önce sordum yok hayatta yanmaz biz en kaliteli malzemeleri kullanıyoz dediler. kuaföre gidemedim aylarca ve hala uğraşıyorum saçımın yanığı gitmiyo. bitane kuaför bulsam gerçekten istediğini şıp diye yapan hayatım boyunca abone olcam oraya! daha karşılaşamadım. sırf daha fazla para kazanmak için yok yanmaz diyip herşeyi yaptılar. saçım okadar kötü ki yandıktan sonra bakım yapsan da anca toparlanıyo düzelmiyo. bende nefret ettim kuaförlerden
Canlm gecmis olsun, kuafor malzemeleri satanlar yardimci oluyorlar diye biliyorum ama kulaktan dolma bi bilgidir..sen yine de ewde yapma busefer saclarin elinde kalir bnde de ayni dert war ztn..memleketteki kuaforume gidicem haftaya yoksa olmayacak burda bi duzen tutturamadlm kuafor yonunden ...
canım ben bakır yansıma götürdüm koyu bakır değil ki..sen sarı seviyorum demişsin ama kuaföre bakır boyayla gitmişsin 8.4 bakır yansımalı bi koyu sarı rengidir saçındaki çiğliği alması iiçin küllü yansımalı bir renkle pigmentasyon yaptırmalıydın mesela 8.1 gibi o zaman saçındaki çiğ renk giderdi zaten küllü tonlarda zamanla hafifte olsa doreleşiyor ama o rengi kullansan şimdi o çiğ renkten kurtulmuş olurdun,sana tavsiyem saçlarını bi süre dinlendir daha fazla yıpranmasınlar geçmiş olsun...
bugün biraz moralim yerine geldi..
saçlarımın rengini açtım da biraz evde deneye deneye
burdan okudum sirke boyayı akıtan bişeymiş.. sürdüm her yerine.. 15 dk bekledim.. sonra yıkadım..
iyi en azından sarıya yakınım.. her yeri farklı bi renk olsa da, saçım aktı ya...
şimdiki aklım olsa saçımı toptan boyatmazdım yansımalar yaptırırdım.. krepeli balyaj falan iyi.. beyaz yoksa bence yapmacanım ben de saçlarımı boyamayı düşünüyorum. 4 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum çok inceldi. kumral saçlarım. buğday tenliyim. ilk kez olucak. önerir misin bana?
ben sirkeyi aldım direkt sürdüm 15 dk beklettim akmıştı biraz da olsun..arkadaşlar saçım doğal rengindeydi (koyu kestane gibi) ben üzerine kızıl kahve boyadım ama beğenmedim. bu boya siliciler bana yardımcı olur mu bu boyayı akıtmaya? ve akıttığı zaman kendi doğal rengime mi dönerim yoksa boyanın altındaki doğal saç rengim de mi açılır?
bir de şu sirke ile boya akıtmayı bir tarif etseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?